A szálloda valamennyi munkatársa felelős fogyasztói magatartással lép fel az ételpazarlás ellen. A vendégekkel közösen megvalósított programunk célja, hogy csökkenjen az élelmiszerhulladék, és a jövő felnőtteinek megtanítsuk, hogy a szállodai svédasztalos étkeztetés nem a korlátlan pazarlással egyenlő. Játékos formában mutatjuk meg, hogy a szülői minta milyen hatással van a gyerekek étkezési szokásaira.
Bobó még egy kis rajzfilmben is példát mutat a gyerekeknek:
Az étteremben kialakítottunk egy speciális gyerek törzsasztalt, ahol az óvónők és felszolgálók bevonásával egy pecsétgyűjtő programot indítottunk. A lényeg egyszerű: pecsét akkor jár az érkezéskor megkapott kis füzetbe, ha üres a tányér. Ha minden este üres, a pihenés végén ajándékra lehet váltani a pecséteket.
Kicsi még? Vagy csak bátortalan? Nyugodtan jelentkezzen a felszolgálóknál az a kisgyermek is, aki a családdal evett ügyesen! A pecsét neki is jár!
A program 2018 őszén Németországban a szállodások között meghirdetett versenyen az "Innovation des Jahres" díjat is elnyerte. A győzelem mellé az igazi büszkeséget a díjátadó utáni órák hozták meg. Olyan óriási érdeklődés támadt a program és az ötlet iránt, hogy a verseny többi indulója is szerette volna azonnal megtudni a részleteket. Végül a Familotel családbarát szállodalánc 60 szállodája is átvette ötletünket!
AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK
4.7 / 5
www.facebook.com
“Mindennel teljesen elégedett vagyok! Tetszett, hogy nagyon kiélezettek a gyerekekre programok és a szállás szempontjából is! Elvarázsolt bennünket! Tisztaság szempontjából is kitűnő az egész hotel!”
Riba Bernadett
Szállás.hu, 2022. november 17.
Örömmel jelentjük be, hogy a Kolping Hotel az idei évben újra elnyerte a rangos Hévízi Tradicionális Kúra minősítést!
2024-ben ismét a szállodák TOP 10%-ba tartozik a Kolping Hotel, és ezáltal újabb 1 évig büszkén viselhetjük a Tripadvisor Travelers' Choice Award 2024 díjat.