Betöltés...

Babaúszás

Babakaland víz alatt és víz felett

A csecsemők természetes közege a víz, mert emlékezteti őket az anyaméhben eltöltött időre, ezért a megfelelő hőfokú vízben megnyugszanak, könnyedén lebegnek. Erre a pozitív élményre épít a babaúszás, ami valójában egy vidám, dalokkal és mondókákkal kísért vízi foglalkozás, ahol a kicsik anya vagy apa segítségével intenzíven mozognak a vízben. 6-7 hónapos korukig, ha a babák arcát víz éri, veleszületett búvárreflexüknek köszönhetően ösztönösen visszatartják lélegzetüket, így a foglalkozásokon az oktató irányításával a víz alatti világot is biztonságban és élvezettel fedezik fel.

Miért jó a babaúszás?

Szállodánkban a Stoller Babaúszó Akadémia alapítója, Stoller Katalin személye a garancia arra, hogy a babaúszás során a jó hangulat a legmagasabb szakértelemmel párosul. Általános tapasztalat, hogy a rendszeres foglalkozásoknak köszönhetően

 • javul a babák „edzettsége”, hiszen a mozgás nemcsak az izmokat, de a keringést is megdolgoztatja
 • nő a kicsik ellenálló képessége a gyakori gyermekbetegségekkel szemben
 • bizonyos életkorokhoz kötött mozgásokat gyorsabban, stabilabban sajátítanak el
 • fejlődik értelmi képességük, szociális készségük

A babáknak külön élmény, hogy mindezt anyával/apával együtt élhetik át, és 30 percen át a szülő teljes figyelmét élvezhetik. És nem utolsó sorban a szülőknek is remek alkalom a beszélgetésre, ismerkedésre.

Tökéletes helyszín, bababarát fürdő

Bababarát élményfürdőnkbe a legkisebbekkel is bátran útnak indulhatnak. A készülődést már az öltözőben hasznos kiegészítőkkel könnyítjük meg: nagyméretű zuhanyzók és kabinok, beépített babafürdető kád és biztonságos baba-sarok segíti a kicsik kényelmes ellátását. Ha a babaúszó foglalkozás után marad még energia, a gyermek élménymedencében pancsolhatnak, lezárásként pedig a családi szauna egy kiváló szárítkozós program.

Kinek, mikor?

Szállodánk babaúszó foglalkozásaira szállóvendégeinket és a környékbeli családokat is szeretettel várjuk. A babák korcsoport, és korábbi babaúszó tapasztalat szerinti csoportbontásban vesznek részt a foglalkozáson. Oktatónk természetesen segít kiválasztani a baba „tudásának" legmegfelelőbb csoportot. Az első alkalom előtt érdemes vele egyeztetni a 06-20/324-5117-es telefonszámon.

Kinek? Mikor?
Kezdő 2 hónapos kortól max. 1 éves korig, ha a baba még sosem járt babaúszáson, akkor ezt az időpontot javasoljuk! kedden és szerdán 10.15 szombaton 10.00
Középhaladó Ide azokat a 8-10 hónapos babákat várjuk, akik már megbarátkoztak a merüléssel, és a szülők is tökéletesen elsajátították a gyakorlatsort. De az 1 év feletti kezdő babáknak is itt a helye! A játékos foglalkozásokon ők is elleshetik a babaúszás csínját-bínját. kedden és szerdán 9.30 szombaton 9.00
Haladó Ezen az órán az önfeledt játék van a középpontban, többet vagyunk a víz alatt, mint felette. Ide azokat a gyakorlott babákat várjuk, akik folyamatosan járnak babaúszásra, és a szülők már tökéletesen elsajátították a gyakorlatsort. Ha ezen az órán szeretne részt venni, kérjük, előzetesen egyeztessen az oktatóval telefonon a 06-20/324-5117-es telefonszámon.

A babaúszó foglalkozásokon való részvétel szállóvendégeinknek díjmentes, környékbeli családok az órákat bérlettel látogathatják. A babaúszó bérlet megvásárolható a szálloda recepcióján.

Babaúszó bérlet (1 szülő és 1 baba részére) 20.000 Ft/8 alkalom Érvényes a kiállítástól számított 1 hónapig. A vízben csak a baba „állandó”, a szülők az egyes alkalmakat eloszthatják egymás között.
Felnőtt kísérőjegy 1.000 Ft /alkalom Amennyiben a babaúszásra nem csak egy szülő és egy baba érkezik.
Gyermek kísérőjegy 500 Ft /alkalom

A bérlettel és a kísérőjeggyel kizárólag a szálloda élményfürdőjének szolgáltatásai vehetők igénybe, az oktatás időtartama alatt.

Egyéni babaúszó oktatás

Ha a fenti időpontokon kívül szeretné egyéni igényeihez igazodva  kipróbálni a Stoller módszerre épülő babaúszást, természetesen erre is van lehetőség. Ilyenkor az oktató csak Önnel és a babával foglalkozik. Egyéni órára jelentkezés: min. 3 nappal előre Stoller Katalin babaúszó oktatónál a 06-20/324-5117-es telefonszámon. Az egyéni oktatás ára előzetes bejelentkezés esetén 3.500 Ft/alkalom.

Évente négyszer - babaúszó táborok!

Szívesen ismerkednek meg a Stoller babaúszó módszerrel egy intenzív kurzuson? Évente négy alkalommal 5 napos babaúszó táborokat szervezünk, ahol elsajátíthatják a legfontosabb mozdulatokat, és később az otthonukhoz közel akár egész évben gyakorolhatnak. Programnaptárunkban  keressék a legközelebbi babaúszó táborokat!


A családi élményfürdő december 10-14. között karbantartási munkák miatt zárva lesz. Ez idő alatt csendes wellness részlegünket megnyitjuk minden korosztály előtt, és itt biztosítunk lehetőséget szaunázásra és fürdőzésre is.
Együttműködésüket ezúton is köszönjük!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Maradjunk még! Megéri.

Árelőny már 2 éjszakától, akár 20%-ig

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Egy csodálatos, felejthetetlen, élményekkel teli hosszú hétvégét töltöttünk Önöknél 19 hónapos kisfiúnkkal. Akinek azonnal felragyog az arca, ha Bobóról és Mimiről mesélek neki. Ez volt az Ő első " nagy kalandja" és szemmel láthatóan le volt nyűgözve. ”

Magyar Frida

Facebook, 2017. szeptember 17.

 • Karácsonyi udvar a Kolpingban!

  Az adventi időszakban azoknak is érdemes a Kolping Hotel felé kanyarodni vagy a környékről egy nagyot sétálni, akik nem a szállodában laknak. A recepció előtti, ünnepi díszbe öltöztetett téren megnyílt a szálloda első karácsonyi udvara!
  Tovább
 • Németországi Innovációs Díjat ért az "Üres tányér"

  Európai sztenderd lesz a Kolping Hotel ötletéből. 5 országban 60 szálloda veszi át a programot.

  Tovább