Hazajárunk Hűségprogram

A Kolping Hotel nem egy egyszeri nyaraláshelyszín. Egy második otthon. Ahová mindig jó megszökni, ahol szabadon tudunk töltekezni, együtt lenni. Hűségprogramunk sem csak egy újabb pontgyűjtő a meglevők mellett. A foglalásban az otthonosság kényelme. A pontokban megbúvó következő pihenés ígérete. Mert a családi élményekből itt mindig újabbak születnek. És nem kérdés többé, hogy visszatérünk -e csak az, hogy mikor jövünk újra?

Regisztráljon most!

  • A regisztrációért azonnali, 1.000 Ft értékű pontjóváírás.
  • Belépés után rögtön további 4.000 Ft értékű bónusz pont szerezhető.
  • Pontgyűjtés már az első foglalástól.
  • A család minden ajánlatkérése és foglalása saját fiókban, egy helyen.

Lépjen be, ha a weboldalunkon jár!

  • Minden kikapcsolódás számít! Mostantól valamennyi, honlapunkon foglalt pihenés után pont jár.
  • Jobb áron utazhat! A foglalás értékének akár 10%-át ponttal is „fizetheti”.
  • Több foglalás, nagyobb előny! Szintlépésenként növekvő foglalási kedvezmények – az akciós ajánlatokból is.
  • Exkluzív hűségprogram-ajánlatok. Csak regisztrált tagjainknak!

További törzsvendég-előnyök a helyszínen a 4. érkezéstől!

Gyakori Kérdések

Igen. Sőt, érdemes már az első pihenés előtt a programba jelentkezni. Így a regisztrációért kapott 1000 Ft értékű pontját akár már az első foglalásból jóvá tudja írni. Sőt, azt az akár 4000 Ft értékű bónusz pontot is, amit az első belépés után adatai megadásával még szerezhet.
Hűségprogramunkba akkor is jelentkezhet. Sőt, kifejezetten érdemes. Azoknak, akik az elmúlt években már pihentek nálunk, a regisztrációkor dupla, azaz 2000 Ft értékű pontot adunk. Belépés után ehhez akár további 4000 Ft értékű bónusz pont szerezhető. Az így kapott akár 6000 Ft értékű pontot a következő foglaláskor már be is válthatja.
Igen. Új hűségprogramunkba a régóta visszatérő vendégeinket is szeretettel várjuk. Törzsvendégeinket külön e-mailben is értesítettük az indulásról. A levélben található linkre kattintva csupán egy jelszó megadásával tudnak regisztrálni a programba. Legalább 3x jártak már nálunk? Törzsvendégeinknek a regisztrációkor 4000 Ft értékű pontjóváírást adunk, ami belépés után akár további 4000 Ft értékű bónusz ponttal növelhető. Így az első hűségprogramos foglalásához már akár 8000 Ft értékű pontot is felhasználhat.
Javasoljuk, hogy egy családból csak egyvalaki regisztráljon, aki a foglalásokat általában intézi. Ehhez az egy fiókhoz az első belépéskor valamennyi családtagot hozzá tudja adni. Foglaláskor csak annak az egyenlegéből tudjuk a pontokat levonni, aki weboldalunkon bejelentkezett, és a pontot is csak ide tudjuk jóváírni. Több különböző fiók pontjai nem összevonhatók, így érdemes családonként egy fiókot regisztrálni.
Mielőtt szállodánk weboldalán ajánlatot kérne vagy online foglalást indítana, lépjen be. Az így indított valamennyi foglalás értéke után rendszerünk pontokat ír jóvá. A foglalás után kapott pontok a távozás napjával válnak aktívvá, ekkortól a következő pihenésre már felhasználhatók.
Lépjen be, mielőtt szállodánk weboldalán ajánlatot kérne vagy online foglalást indítana. Ha van felhasználható pontja, a foglalás véglegesítésekor a rendszer automatikusan felajánlja majd a lehetőséget, hogy az adott pontmennyiségnek megfelelő összeget a fizetendő végösszegből levonja.
A hűségprogramban a regisztráció utáni első foglalástól gyűjtheti a pontokat. A regisztráció előtti foglalások nem vesznek részt a pontgyűjtésben.
A regisztrációért és további adatok megadásáért kapott pontok 550 napig érvényesek. A foglalások után szerzett pontok érvényessége 1 év. Vagyis az elutazáskor aktiválódó pontokat 1 éven belül tudja egy újabb foglaláshoz beváltani. A következő pihenés lehet ennél későbbi időpontban is. A pontbeváltáshoz a foglalásnak kell a megadott határidőig megtörténni.
Ha a foglalást töröljük, az ahhoz beváltott pontok az eredeti érvényességgel újra felhasználhatók. Ha módosítjuk a foglalást, akkor a módosított összeg 10%-áig válthatók be pontok, de csak azok, amik a módosítás pillanatában még felhasználhatók. Ha az eredeti foglaláshoz beváltott pontok érvényessége közben lejárt, azokat a módosított időpontnál már nem tudjuk figyelembe venni.

Segíthetünk? Keressen bennünket a loyalty@kolping.hotel.hu e-mail címen,
vagy a +36-83-344-143-as telefonszámon a 8-as melléken.