Betöltés...

Fodrászat

Új haj – új lendület

Egy új frizura mindenkinek jót tesz. A hétköznapokon talán nem is olyan egyszerű eljutni a fodrászhoz, de a pihenés alatt mindez könnyen megszervezhető. Hanami Beauty & Spa részlegünk fodrászata csak néhány percnyi séta a szobából. Ha nem is az a cél, hogy teljesen új megjelenésre váltson, a fodrász akkor is jól jön. Egész napos fürdőzés után jól esne a vacsorához elegánsan érkezni? Vegye az élményfürdőből egyenesen a fodrászat felé az irányt. Egy profi hajszárítás, és máris stílusosan indulhat vacsorázni a család.

A fodrászat nem minősül szállodai szolgáltatásnak, készpénzben fizetendő. 

Fodrászat - Árlista


Előzetes időpont egyeztethető:

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Stoller® Babaúszó Tábor

Vízalatti babakaland

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Ha lenne 6*-os lehetőség, azt jelölném! Több helyen voltunk már Magyarországon, de ez a hely, mindent visz. A családi medencék, a csendes wellness, a játszóház, a játszó terem/óvoda, kültéri játszóterek, gokart zseniális és külön kiemeljük az ételeket. Mind a reggeli és a vacsora, de még a medencéknél a külön kis gyorsétterem is 10/10! Ha lehetne, minden hónapban ide mennénk! :)”

Hadusovzky Antónia Barbara

Google, 2024. május 29.

  • TripAdvisor Travelers’ Choice Award 2024

    2024-ben ismét a szállodák TOP 10%-ba tartozik a Kolping Hotel, és ezáltal újabb 1 évig büszkén viselhetjük a Tripadvisor Travelers' Choice Award 2024 díjat. 

    Tovább
  • A mindennapok hősei

    A gyerekekhez sok energia kell. Akkor is, ha ketten vagyunk a szülőszerepre, és akkor is, ha mindenki egészséges. 
    Tovább
Familotel