Betöltés...
Halloween a Bobo Fun Parkban

Halloween a Bobo Fun Parkban

2022. 10. 31.
10 éves kor felett

Mi történik a Bobo Fun Park Arénában zárás után? Megtudják akik velünk tartanak ezen a különleges, hátborzongató éjszakán!

Halloween estéjén egy extra játékidőt nyitunk a rémisztő élményeket keresőknek.

Csak ezen az egyetlen napon 20:00-23:00 között is beléphetnek az arénába! (Pénztárnyitás 19:45-kor.)

A kihívások most nem csak az erőnlétet és a bátorságot teszik próbára, bár az esti félhomályban már önmagában ez is különleges kaland lesz. Izgalmas játékokkal fokozzuk a hangulatot:

  • Indul a "Mistery Fun Machine"! Kutasson a válaszokért a talányos kérdésekre, és járja be az aréna minden zegzugát közben! Ez Halloween éjszakája, ne lepődjön meg, ha szokatlan "lényekkel" találkozik közben!
  • "Csokit vagy csalok" - édesszájúak előnyben! Vajon hány édességet tud összegyűjteni két játék között?

Ahogy mondani szokták, erre inni kell! Vagy éppen enni? Két kihívás között térjen be Rémbüfénkbe egy kicsit megpihenni! Az édes és sós snackeket és a Nektar Natura üdítőket a belépő tartalmazza.

Már induláskor hangolódjon a különleges kalandra! Ha van kedve, bátran öltözzön alkalomhoz illő jelmezbe vagy tegyen fel ijesztő sminket. A bevállalósságot 2 ajándék zsetonnal jutalmazzuk, ami felhasználható a játékgépekhez. Ne felejtsen sportos váltóruhát hozni, a jó hangulat mellett legalább olyan fontos, hogy a játékokat is biztonságosan tudja használni!

Készen áll a nem mindennapi élményre? Akkor találkozzunk az Arénában! Az esemény külön 4.500 Ft-os belépővel látogatható, amivel a VR és játéktermi gépeken kívül minden attrakciót használható. Utóbbiakhoz a pénztárnál tud vásárolni külön zsetonokat. A Halloween belépő a Rémbüfében kínált snackekből és Nektar Natura üdítőkből korlátlan fogyasztást is tartalmaz.

Fontos! Egy különleges programra készülünk, ahol a szórakozás elsődleges, de az esemény jellege miatt lesznek ijesztő elemek. Emiatt ezt a programot elsősorban 10 év felettieknek ajánljuk!

Ne maradjon le, biztosítsa be előre a helyét! A Bobo Fun Park online jegyvásárló rendszerében az akciós napokon már a kedvezménnyel csökkentett árak jelennek meg.

További információ és jegyvásárlás: https://bobofunpark.hu/halloween

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Őszi szünet

Iskolapadból az Adrenalin Arénába

4.8 / 5

www.google.com

“Valóban családbarát a szálloda, 10 éves nagyfiúnk ugyanúgy talált szórakoztató programot, mint 2 éves kislányunk....és szülőként nincs jobb érzés mint látni a gyerekek arcán az önfeledt mosolyt. ”

Eva Mezo

Facebook, 2019. július 26.

  • Néma lesz a „Csendes wellness”

    Üzemszünet 2022.09.12-10.28 között. Október 28. után csak kiemelt időszakokban tart nyitva, visszavonásig.

    Tovább