Betöltés...
18 évesek lettünk!

18 évesek lettünk!

2014. 10. 06.
Gondolták volna, hogy már 18 év is eltelt azóta, hogy megérkeztek hozzánk az első vendégek?

18 év, több mint 6000 élményekben gazdag nap több százezer gyermekmosoly, és számtalan önfeledt pillanat.

18 éve sokan kétkedve fogadták az elképzelést, hogy olyan családi pihenőhelyet fogunk létrehozni, ahol minden generáció jól érzi majd magát. Az idő és az eredmények bennünket igazolnak. Azóta nem csak belföldön, de határainkon túl is ismertté tettük Alsópáhok nevét, és szállodánk a minőségi családbarát vendéglátás mércéjévé vált. Minden napra új kihívásként tekintünk, és arra törekszünk, hogy minél több vendégünkből váljon visszatérő vendég.

Folyamatos fejlesztések
A park területe 5 hektárról 10 hektárra nőtt. De nem csak a terület lett nagyobb. Míg régebben 220-an, addig ma már egy időben akár 500 vendég is pihenhet itt. És hogy ezt kényelmesen tehessék meg vendégeink, 1 év kivételével minden évben építkeztünk. Szállodánk igazgatója, Baldauf Csaba már 1994-ben, az építkezések alatt munkába állt, vagyis éppen 20 éve dolgozik a szállodáért. Ő így emlékszik vissza a nyitásra: „Az első vendégeket még gumicsizmában üdvözölhettem, hisz a próbaüzem már „félig kész" állapotban elindult."

Az idei különleges évre készülve pedig különösen sok meglepetéssel vártuk a hozzánk érkezőket: A 2013-as év az építkezések éve volt. Az utóbbi idők fejlesztési eredményeként adtuk át a megújult Gizella házat, a felújított családi élményfürdőt vizes játszótérrel, kígyó alakú csúszdával, aromakabinnal és sószobával. A wellness és egészségközpontunk is teljesen átalakult, ami a Hanami Beauty & Spa nevet kapta.

A 18. születésnapunkra készülve olyan fejlesztésekbe fogtunk, melyek méltóan zárják le szállodánk gyermek- és kamaszkorát” – összegezte a 2013-as építkezéseket Baldauf Csaba, szállodánk igazgatója.

Szakmai sikerek
Sikerünket mi sem mutatja jobban, mint hogy a szakma is többször elismert minket. Csak pár nagy pillanat az elmúlt 18 évből: 2001-ben Családbarát kitüntetést vehetett át a hotel a Családi Minisztériumtól. 2009-ban a szállodánk igazgatójának ítélték oda a Pro Turismo díjat. Idén harmadik alkalommal nyertük el a Magyar Turizmus Minőségi Díjat. A szállodánk igazgatója szakmai teljesítményének elismeréseként bekerült a Turizmus Kft. „Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar turizmusban 2013-ban” című kiadványba. Idén pedig átvehette a Magyar Érdemrend Lovagkereszt állami kitüntetést, amit a magyar szállodaipar fellendítésért, és a szállodákban lévő gyerekbarát szolgáltatások kialakításában elért eredményéért kapott.

A nyitás óta bizony sok minden változott. Ahhoz, hogy ezeket mind elérjük, Önök is kellettek! Szeretnénk ezúton is megköszönni az elmúlt évek támogatását, visszajelzéseiket és észrevételeiket, hiszen ezek alakítottak bennünket és fejlesztéseinket az elmúlt 18 év során.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

5 év alatt ingyen

Viszlát anyagondok, hello élmények

4.8 / 5

www.google.com

“5 éves kislányom 2 nappal a pihenésünk után: "Apa, én olyan szomorú vagyok, hogy el kellett jönnünk Alsópáhokról..."”

nema1987

TripAdvisor, 2020. szeptember 30.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel