Betöltés...
2 MILLIÓ éjszaka a Kolpingban!

2 MILLIÓ éjszaka a Kolpingban!

2017. 05. 04.
Tegnapi napon sokszoros törzsvendégünket Bencsik Tamást köszöntöttük, aki családjával érkezett a szállodába. A recepción azzal a jó hírrel köszöntöttük, hogy ők alusszák le a szállodában a 2 milliomodik éjszakát!

Családbarát szállodánk ünneplésre méltó mérföldkőhöz érkezett.

Megpróbáljuk szemléltetni, hogy ez mit jelent: Átlagosan 3,5 éjszakát töltenek nálunk a vendégek (persze senkit sem küldünk haza az éjszaka közepén...). Így egy gyors osztással megkaphatjuk, hogy ez azt jelenti, hogy közel 600.000 vendég aludt már a Kolping Hotelben. Köztük vannak 5. , 10. vagy 15. alkalommal visszatérő vendégek is szép számban. Csak a példa kedvéért, ha ennyi ember megfogná egymás kezét, az élő lánc körülbelül Magyarország nyugati csücskétől a legtávolabbi keleti határig tartana!

Ezúton is megköszönjük mindazoknak, akik a húsz év során egyszer/többször már mellettünk döntöttek. Akik még csak tervezik a családi pihenést, azoknak üzenjük, hogy az idei nyár kiváló alkalom, hogy kipróbálják az Év Szállodája díjas Kolping Hotel szolgáltatásait.

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

A legidősebb gyerek ingyen pihen

4 éjtől ajándék Bobo Fun Park belépővel

4.8 / 5

www.google.com

“A szálloda hozzáállása és kommunikációja kitűnő volt, a karatén helyzet miatti hirtelen jogszabály változást a lehető legrugalmasabban kezelték, így ha rövidebb időre is, de ki tudtuk élvezni a hotel szolgáltatásait.”

fulopgaborgaga

TripAdvisor, 2020. november 12.

  • A mindennapok hősei

    A gyerekekhez sok energia kell. Akkor is, ha ketten vagyunk a szülőszerepre, és akkor is, ha mindenki egészséges. 
    Tovább
Familotel