Betöltés...
2 MILLIÓ éjszaka a Kolpingban!

2 MILLIÓ éjszaka a Kolpingban!

2017. 05. 04.
Tegnapi napon sokszoros törzsvendégünket Bencsik Tamást köszöntöttük, aki családjával érkezett a szállodába. A recepción azzal a jó hírrel köszöntöttük, hogy ők alusszák le a szállodában a 2 milliomodik éjszakát!

Családbarát szállodánk ünneplésre méltó mérföldkőhöz érkezett.

Megpróbáljuk szemléltetni, hogy ez mit jelent: Átlagosan 3,5 éjszakát töltenek nálunk a vendégek (persze senkit sem küldünk haza az éjszaka közepén...). Így egy gyors osztással megkaphatjuk, hogy ez azt jelenti, hogy közel 600.000 vendég aludt már a Kolping Hotelben. Köztük vannak 5. , 10. vagy 15. alkalommal visszatérő vendégek is szép számban. Csak a példa kedvéért, ha ennyi ember megfogná egymás kezét, az élő lánc körülbelül Magyarország nyugati csücskétől a legtávolabbi keleti határig tartana!

Ezúton is megköszönjük mindazoknak, akik a húsz év során egyszer/többször már mellettünk döntöttek. Akik még csak tervezik a családi pihenést, azoknak üzenjük, hogy az idei nyár kiváló alkalom, hogy kipróbálják az Év Szállodája díjas Kolping Hotel szolgáltatásait.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Egy Szilveszter mind fölött

Bobófalva Szövetsége

4.8 / 5

www.google.com

“Gyerekparadicsom hozzáértő és kedves animátorokkal. Reggeltől nap végéig változatos és kreatív programokkal, unatkozni itt nem lehet.”

Trestyén Eszter

Facebook, 2020. augusztus 08.

  • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

    2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
    Tovább