Betöltés...
20 év kemény munka

20 év kemény munka

2014. 02. 12.
A Kolping Hotel igazgatója, Baldauf Csaba a turizmus 50 legbefolyásosabb emberei közt!


A turisztikai lapkiadásra fókuszáló Turizmus Kft. először jelentette meg a hazai idegenforgalom TOP 50 című kiadványát, mely a turizmus 50 legbefolyásosabb emberét mutatja be, akik között helyet kapott szállodánk igazgatója, Baldauf Csaba is.

A hazai idegenforgalom 50 legbefolyásosabb személyét bemutató kiadványba olyan szakembereket választottak be, akik a 2013-as évben befolyással voltak Magyarország turizmusának működésére. Munkájukkal valami egyedit és fontosat hoztak létre. Ebben a különösen mozgalmas évben felújítottuk a Gizella-házat, a családi élményfürdő, a wellness és egészségközpont teljesen átalakult, és megnyílt a Hanami Beauty & Spa is. Baldauf Csaba és munkatársai azon dolgoznak, hogy Magyarország első számú családbarát szállodájaként tartsák számon immár 18 éve a Kolping Hotelt.

Vendégeink visszajelzése alapján nap, mint nap tapasztaljuk, hogy jó úton haladunk, és nagy örömünkre ezt most a szakma is elismerte.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Előfoglalás Nyár 2023

Tündérkertből az Adrenalin Arénába

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“Másodszor jöttünk és imádtuk a pihenés minden percét, kislányom már most kiszámolta mennyit kell aludni, míg újra jöhet...:) Az ételek fantasztikusak, bármit kóstoltunk mind ízlett, minőségi és nagyszerűen elkészítve! Biztosan jövünk még!”

Limp-Mészáros Eszter

Facebook, 2020. január 17.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel