Betöltés...
20 éve egy 18 éves szálloda élén!

20 éve egy 18 éves szálloda élén!

2014. 12. 04.
Bár az első Kolpingos vendégek még csak 18 éve érkeztek meg, a szálloda igazgatója már 20 éves munkaviszonnyal büszkélkedhet. Hogyan lehetséges ez?


Mint minden helynek, a Kolping Hotelnek is meg van a maga története. 18 év, több mint 6000 élményekben gazdag nap, több százezer gyermekmosoly, és számtalan önfeledt pillanat.

Baldauf Csaba már az építkezések alatt munkába állt, 1994. szeptember 13-a óta dolgozik a Kolping Hotelben szállodaigazgatóként. Ő így emlékszik vissza a nyitásra: „Az első vendégeket még gumicsizmában üdvözölhettem, hisz a próbaüzem már „félig kész” állapotban elindult.” Akkor még sokan kétkedve fogadták az elképzelést, hogy olyan családi pihenőhelyet hoznak létre, ahol minden generáció jól érzi magát. Az idő és az eredmények őket igazolják. Azóta nem csak belföldön, de határainkon túl is ismertté tették Alsópáhok nevét, és a szálloda a minőségi családbarát vendéglátás mércéjévé vált az elmúlt 18 év alatt.

A szálloda november 19-21-én a 45. Felügyelő Bizottsági és Tulajdonosi ülésének keretében ünnepelte meg az elmúlt 20 év vezetői és a 18 év szállodai sikereket, többek között az idei évben kapott Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetést is.

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

A legidősebb gyerek ingyen pihen

4 éjtől ajándék Bobo Fun Park belépővel

4.7 / 5

www.facebook.com

“Hosszabb nyaralásnak és hétvégi kikapcsolódásnak is kiváló, minden évszakban. A Kolpingos pihenések mindig jót tesznek a családi életünknek, van időnk egymásra: nagy beszélgetésekre, közös nevetésekre.”

Kondorossy Zsófia

TripAdvisor, 2021. május 18.

  • A mindennapok hősei

    A gyerekekhez sok energia kell. Akkor is, ha ketten vagyunk a szülőszerepre, és akkor is, ha mindenki egészséges. 
    Tovább
Familotel