Betöltés...
20 éve Familotel – Magyarországon egyedüliként

20 éve Familotel – Magyarországon egyedüliként

2021. 11. 23.

Szállodánk két évtizede tagja a több mint 60 független családi szállodát összefogó európai szervezetnek.

A Kolping Hotel a hazai szállodák közül elsőként helyezte a családok pihenését a középpontba. A szállás kialakítása, a játszóház és a gyerekfelügyelet úttörőnek számított a 25 évvel ezelőtti megnyitáskor, miközben Németországban és Ausztriában már akkor is nagy hagyománya volt a családok igényeire specializált szállodáknak.

Fontosnak tartottuk, hogy ezekben az országokban keressünk szakmai kapcsolatokat, így mondhatnánk, hogy egyenes volt az út a Familotel tagsághoz. A valóságban azonban szigorú feltételeknek kell ahhoz megfelelni, hogy valaki ennek a szövetségnek a tagjává váljon. Rendszeres minőségbiztosítási ellenőrzések szavatolják, hogy a vendégek valamennyi tagszállodában magas szintű családközpontú szolgáltatásokra számíthatnak. Beleértve a tágas családi lakosztályokat, a szakképzett gyerekfelügyeletet biztosító játszóházat, a programokat, a gyerekbarát berendezéseket és étkezést is.

Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországról még mindig egyedüliként, immár 20 éve lehetünk részesei ennek az együttműködésnek, ami immár 7 európai ország több mint 60 családbarát szállodáját fogja össze. A szervezet őszi közgyűlésén a Familotel tulajdonosának és vezetőinek képviselői a jubileum alkalmából külön köszöntötték a Kolping Hotel.

A képen balról jobbra:
Alexander Borchard A Familotel AG felügyelőbizottságának elnöke és a Familotel Borchard`s Rookhus tulajdonosa
Bernadette Prange Senior Manager Service Center | Familotel AG
Baldauf Csaba, a Kolping Hotel igazgatója
Sebastian Ott vezérigazgató /elnök| Familotel AG

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Apa, csak még egyet! 4=3

Utolsó utáni csúszás, még egy kis játék

4.8 / 5

www.google.com

“Gyerekparadicsom hozzáértő és kedves animátorokkal. Reggeltől nap végéig változatos és kreatív programokkal, unatkozni itt nem lehet.”

Trestyén Eszter

Facebook, 2020. augusztus 08.

  • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

    2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
    Tovább