Betöltés...
20 éve Familotel – Magyarországon egyedüliként

20 éve Familotel – Magyarországon egyedüliként

2021. 11. 23.

Szállodánk két évtizede tagja a több mint 60 független családi szállodát összefogó európai szervezetnek.

A Kolping Hotel a hazai szállodák közül elsőként helyezte a családok pihenését a középpontba. A szállás kialakítása, a játszóház és a gyerekfelügyelet úttörőnek számított a 25 évvel ezelőtti megnyitáskor, miközben Németországban és Ausztriában már akkor is nagy hagyománya volt a családok igényeire specializált szállodáknak.

Fontosnak tartottuk, hogy ezekben az országokban keressünk szakmai kapcsolatokat, így mondhatnánk, hogy egyenes volt az út a Familotel tagsághoz. A valóságban azonban szigorú feltételeknek kell ahhoz megfelelni, hogy valaki ennek a szövetségnek a tagjává váljon. Rendszeres minőségbiztosítási ellenőrzések szavatolják, hogy a vendégek valamennyi tagszállodában magas szintű családközpontú szolgáltatásokra számíthatnak. Beleértve a tágas családi lakosztályokat, a szakképzett gyerekfelügyeletet biztosító játszóházat, a programokat, a gyerekbarát berendezéseket és étkezést is.

Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországról még mindig egyedüliként, immár 20 éve lehetünk részesei ennek az együttműködésnek, ami immár 7 európai ország több mint 60 családbarát szállodáját fogja össze. A szervezet őszi közgyűlésén a Familotel tulajdonosának és vezetőinek képviselői a jubileum alkalmából külön köszöntötték a Kolping Hotel.

A képen balról jobbra:
Alexander Borchard A Familotel AG felügyelőbizottságának elnöke és a Familotel Borchard`s Rookhus tulajdonosa
Bernadette Prange Senior Manager Service Center | Familotel AG
Baldauf Csaba, a Kolping Hotel igazgatója
Sebastian Ott vezérigazgató /elnök| Familotel AG

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Egyik szülő féláron

Akció egészen az ünnepekig

4.8 / 5

www.google.com

“Minden megvan ami a kellemes, szórakoztató időtöltéshez kell. Számtalan játszótér, hatalmas csúszdák kint, bent a játszóház, az ovi és a bölcsi, és a wellnessfürdőről még nem is beszéltünk.”

B. Szilvia

TripAdvisor, 2021. május 25.

  • Az év családbarát szállodája. 2022-ben újra!

    A 25 éves Utazó magazin idén ismét meghirdette hagyományos, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgálatóit díjazó közönségszavazását.

    Tovább
Familotel