Betöltés...
20 éve Familotel – Magyarországon egyedüliként

20 éve Familotel – Magyarországon egyedüliként

2021. 11. 23.

Szállodánk két évtizede tagja a több mint 60 független családi szállodát összefogó európai szervezetnek.

A Kolping Hotel a hazai szállodák közül elsőként helyezte a családok pihenését a középpontba. A szállás kialakítása, a játszóház és a gyerekfelügyelet úttörőnek számított a 25 évvel ezelőtti megnyitáskor, miközben Németországban és Ausztriában már akkor is nagy hagyománya volt a családok igényeire specializált szállodáknak.

Fontosnak tartottuk, hogy ezekben az országokban keressünk szakmai kapcsolatokat, így mondhatnánk, hogy egyenes volt az út a Familotel tagsághoz. A valóságban azonban szigorú feltételeknek kell ahhoz megfelelni, hogy valaki ennek a szövetségnek a tagjává váljon. Rendszeres minőségbiztosítási ellenőrzések szavatolják, hogy a vendégek valamennyi tagszállodában magas szintű családközpontú szolgáltatásokra számíthatnak. Beleértve a tágas családi lakosztályokat, a szakképzett gyerekfelügyeletet biztosító játszóházat, a programokat, a gyerekbarát berendezéseket és étkezést is.

Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországról még mindig egyedüliként, immár 20 éve lehetünk részesei ennek az együttműködésnek, ami immár 7 európai ország több mint 60 családbarát szállodáját fogja össze. A szervezet őszi közgyűlésén a Familotel tulajdonosának és vezetőinek képviselői a jubileum alkalmából külön köszöntötték a Kolping Hotel.

A képen balról jobbra:
Alexander Borchard A Familotel AG felügyelőbizottságának elnöke és a Familotel Borchard`s Rookhus tulajdonosa
Bernadette Prange Senior Manager Service Center | Familotel AG
Baldauf Csaba, a Kolping Hotel igazgatója
Sebastian Ott vezérigazgató /elnök| Familotel AG

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

(Mese)filmbe illő nyár

Indulhat a mozi!

4.8 / 5

www.google.com

“Itt igazán kikapcsolódhat felnőtt és gyerek egyaránt!! Nagyon szuper napokat töltöttünk Bobóországban. Sosem unatkoztunk, igyekeztünk kihasználni a programokat, de ez lehetetlen hiszen annyira sokszínű a választék!! :) 3 éves kislányunk minden egyes nap elmondta mennyire fantasztikusan érzi magát, ez azt hiszem magáért beszél!! Köszönjük az itt dolgozók kedvességét, segítőkészségét és nem utolsó sorban azt, hogy mindig mosolyogtak!!!”

Diana Arany

Facebook, 2019. október 12.

  • A mindennapok hősei

    A gyerekekhez sok energia kell. Akkor is, ha ketten vagyunk a szülőszerepre, és akkor is, ha mindenki egészséges. 
    Tovább
Familotel