Betöltés...
2018-ban elnyertük a TripAdvisor Travellers’ Choice díját!

2018-ban elnyertük a TripAdvisor Travellers’ Choice díját!

2018. 01. 24.
A TripAdvisor rangsorában ott vagyunk a Magyarország Legnépszerűbb Családbarát Hotelje kategóriában a dobogón!

A Traveller’s Choice díj azt jelenti, hogy az utazóktól összegyűjtött több millió értékelés és vélemény alapján a Kolping Hotel a szállodák legfelső 1%-ába tartozik.

A TripAdvisor a világ legnagyobb utazási oldala, melynek segítségével könnyedén lehet megszervezni az álomnyaralást. A hotelek részletes bemutatása mellett a többi utazó véleményének elolvasása után akár azonnal foglalni is lehet. Az oldal üzemeltetői sok évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy minden évben megkeresik azokat a hoteleket, melyeket a vendégek a legjobbnak értékeltek. Ezzel is segíteni szeretnék, hogy az utazás tervezésekor teljes és valós képet kapjon a leendő vendég. Így külön öröm, hogy majdnem 400 vendégünk egybehangzóan azt a véleményt erősítette meg, hogy a Kolping Hotelbe érdemes elutazni!

Büszkeség, egy ilyen a listán a győztesek között végezni!

Ön járt már nálunk? Elégedett volt szolgáltatásainkkal? Volt olyan, ami kifejezetten tetszett? A Tripadvisoron néhány kattintással más utazókkal is megoszthatja élményeit: Tripadvisor - Kolping Hotel

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Előfoglalás Nyár 2023

Tündérkertből az Adrenalin Arénába

4.8 / 5

www.google.com

“Itt tényleg a kapun kívül hagyjuk a gondokat, az önfeledt szórakozás, pihenés, kikapcsolódás az elsődleges "feladat", ami nagyon jót tesz felnőttnek, gyereknek egyaránt.”

DBogii

TripAdvisor, 2020. november 05.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel