Betöltés...
2018-ban elnyertük a TripAdvisor Travellers’ Choice díját!

2018-ban elnyertük a TripAdvisor Travellers’ Choice díját!

2018. 01. 24.
A TripAdvisor rangsorában ott vagyunk a Magyarország Legnépszerűbb Családbarát Hotelje kategóriában a dobogón!

A Traveller’s Choice díj azt jelenti, hogy az utazóktól összegyűjtött több millió értékelés és vélemény alapján a Kolping Hotel a szállodák legfelső 1%-ába tartozik.

A TripAdvisor a világ legnagyobb utazási oldala, melynek segítségével könnyedén lehet megszervezni az álomnyaralást. A hotelek részletes bemutatása mellett a többi utazó véleményének elolvasása után akár azonnal foglalni is lehet. Az oldal üzemeltetői sok évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy minden évben megkeresik azokat a hoteleket, melyeket a vendégek a legjobbnak értékeltek. Ezzel is segíteni szeretnék, hogy az utazás tervezésekor teljes és valós képet kapjon a leendő vendég. Így külön öröm, hogy majdnem 400 vendégünk egybehangzóan azt a véleményt erősítette meg, hogy a Kolping Hotelbe érdemes elutazni!

Büszkeség, egy ilyen a listán a győztesek között végezni!

Ön járt már nálunk? Elégedett volt szolgáltatásainkkal? Volt olyan, ami kifejezetten tetszett? A Tripadvisoron néhány kattintással más utazókkal is megoszthatja élményeit: Tripadvisor - Kolping Hotel

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Apa, csak még egyet! 4=3

Utolsó utáni csúszás, még egy kis játék

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Harmadik alkalommal látogattunk el ide, még mindig imádjuk. Előtte kipróbáltunk 2 baba-barát helyet, de Bobóország mindent visz, már nem kell keressünk jobbat.”

Kűrti Gréti

Facebook, 2021. szeptember 23.

  • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

    2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
    Tovább