Betöltés...
25 éve a Kolping Hotel élén

25 éve a Kolping Hotel élén

2019. 11. 21.

Szállodánk tulajdonosai és területi vezetői különleges alkalomból gyűltek össze november végén Alsópáhokon.

Baldauf Csabát, a szálloda igazgatóját köszöntötték, aki idén 25. éve dolgozik a szállodában, a szállodáért. Szakmai munkásságát a szálloda eredményei mellett díjak sora is fémjelzi: Pro Turismo, Az Év Szállodája, Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetés, 6 évből ötször is beválogatták a turizmusra legnagyobb hatással bíró 50 legbefolyásosabb személy közé… A személyes díjakat is mindig csapatsikerként könyveli el, de a csapatunk sem maradt elismerés nélkül. Vezetésével két évben egymás után is kivívtuk a szakma elismerését, és vidéki 4 csillagos kategóriában az Év Szállodája lett a Kolping Hotel. Baldauf Csaba 2018 novembere óta a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének alelnöke.

Az igazgató köszöntésére érkezett Gebhard Kaiser is, a Kolping Hotel felügyelőbizottságának elnöke, és Szabó János, a Magyar Kolping Üdülési Alapítvány ügyvezetője is. Az 1996-os nyitáskor egy maroknyi, 30 fős csapattal indultunk neki az akkor még teljesen ismeretlen útnak. Az országban elsőként vállalkoztunk arra, hogy igazi, családi pihenőhelyet hozzunk létre. Azóta a szálloda folyamatosan fejlődik, és ma már 160 ember összehangolt munkáját irányítja az igazgató. Csak egy dolog nem változott: a családbarát szemlélet. Minden fejlesztés mozgatórugója az, hogy a családok úgy tekintsenek a Kolping Hotelre, mint második otthonukra.

A jubiláló igazgatót köszöntő beszédek alatt a háttérben képek villantak fel az elmúlt 25 évből. Baldauf Csaba tréfálkozva meg is jegyezte, hogy a képek alapján olyan, mintha a szállodaigazgatók élete csak koccintásból és szalagátvágásból állna. A valóságban a napi feladatok mellett ritka az olyan időszak, amikor éppen nem egy építkezést felügyel, vagy készít elő. Talán csak a szorgos hétköznapokról ritkábban készülnek fényképes összefoglalók. A Kolping Hotelben folyamatosak a fejlesztések, és a lendület még így 25 év után is töretlen.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Tavaszi szünet és húsvéti ünnepek

Annyi program, mint nyáron!

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“A gyerekszoba remekül berendezett...Örültünk a gyerekszobában a plusz ágyaknak, ahol a szülők is aludhattak olykor. Jól kiszolgált bennünket a rengeteg polc és szekrény, ahol mindenünk kényelmesen elfért. ”

Gergely

Booking.com, 2017. július 27.

  • Szenzáció - Gyerek CHECK-IN!

    Hamarosan az integető vízilóhoz óriáscsúszda vezet, és minden gyerek belépéskor saját bankót szerezhet.

    Tovább
  • Otthoni kényelem megújult környezetben

    2 épületünkben új színek és hangulatok költöztek a szobák és családi lakosztályok falai közé.

    Tovább