Betöltés...
25 éve a Kolping Hotel élén

25 éve a Kolping Hotel élén

2019. 11. 21.

Szállodánk tulajdonosai és területi vezetői különleges alkalomból gyűltek össze november végén Alsópáhokon.

Baldauf Csabát, a szálloda igazgatóját köszöntötték, aki idén 25. éve dolgozik a szállodában, a szállodáért. Szakmai munkásságát a szálloda eredményei mellett díjak sora is fémjelzi: Pro Turismo, Az Év Szállodája, Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetés, 6 évből ötször is beválogatták a turizmusra legnagyobb hatással bíró 50 legbefolyásosabb személy közé… A személyes díjakat is mindig csapatsikerként könyveli el, de a csapatunk sem maradt elismerés nélkül. Vezetésével két évben egymás után is kivívtuk a szakma elismerését, és vidéki 4 csillagos kategóriában az Év Szállodája lett a Kolping Hotel. Baldauf Csaba 2018 novembere óta a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének alelnöke.

Az igazgató köszöntésére érkezett Gebhard Kaiser is, a Kolping Hotel felügyelőbizottságának elnöke, és Szabó János, a Magyar Kolping Üdülési Alapítvány ügyvezetője is. Az 1996-os nyitáskor egy maroknyi, 30 fős csapattal indultunk neki az akkor még teljesen ismeretlen útnak. Az országban elsőként vállalkoztunk arra, hogy igazi, családi pihenőhelyet hozzunk létre. Azóta a szálloda folyamatosan fejlődik, és ma már 160 ember összehangolt munkáját irányítja az igazgató. Csak egy dolog nem változott: a családbarát szemlélet. Minden fejlesztés mozgatórugója az, hogy a családok úgy tekintsenek a Kolping Hotelre, mint második otthonukra.

A jubiláló igazgatót köszöntő beszédek alatt a háttérben képek villantak fel az elmúlt 25 évből. Baldauf Csaba tréfálkozva meg is jegyezte, hogy a képek alapján olyan, mintha a szállodaigazgatók élete csak koccintásból és szalagátvágásból állna. A valóságban a napi feladatok mellett ritka az olyan időszak, amikor éppen nem egy építkezést felügyel, vagy készít elő. Talán csak a szorgos hétköznapokról ritkábban készülnek fényképes összefoglalók. A Kolping Hotelben folyamatosak a fejlesztések, és a lendület még így 25 év után is töretlen.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Játszd újra, ősszel!

#induljhalehet - akár 20% kedvezménnyel

5.6 / 6

www.holidaycheck.de

“Itt igazán kikapcsolódhat felnőtt és gyerek egyaránt!! Nagyon szuper napokat töltöttünk Bobóországban. Sosem unatkoztunk, igyekeztünk kihasználni a programokat, de ez lehetetlen hiszen annyira sokszínű a választék!! :) 3 éves kislányunk minden egyes nap elmondta mennyire fantasztikusan érzi magát, ez azt hiszem magáért beszél!! Köszönjük az itt dolgozók kedvességét, segítőkészségét és nem utolsó sorban azt, hogy mindig mosolyogtak!!!”

Diana Arany

Facebook, 2019. október 12.

  • Harmadszor is Az Év Családbarát Szállodája

    A 22 éves Az Utazó magazin az előző év legjobb turisztikai szolgáltatóit keresve idén is meghirdette hagyományos közönségszavazását.

    Tovább