Betöltés...
A legkisebbek kényeztetésére - mert ők azok, akik igazán megérdemlik!

A legkisebbek kényeztetésére - mert ők azok, akik igazán megérdemlik!

2016. 01. 29.
Már kaphatók a Hanami Beauty & Spa részlegünkön a legújabb termékeink, melyeket a legnagyobb gondosság mellett a legkisebb vendégeinknek készítettünk! Próbálják ki a Százszorszép gyermek testápolót vagy a Százszorszép gyermek habfürdőt!


Ugye, Önnek mint lelkiismeretes anyukának is fontos, mivel ápolja gyermeke bőrét? Az utóbbi időben még nagyobb hangsúly terelődött a babák bőrápolására: gondosan meg kell nézni, mit is vásárolunk számukra, mert nagyon fontos a kémiai összetétel, ezt pedig csak az apróbetűsben találjuk, és nem is biztos, hogy értjük.

Pontosan ezt tartotta szem előtt a Kolping Hotel is, amikor arra az elhatározásra jutott, segít az anyukáknak és olyan babaterméket forgalmaz, melyben teljes mértékben megbízhatnak.
A tradicionális magyar gyógynövénykultúrát a bőrgyógyászat legújabb kutatási eredményeivel ötvözték. Kozmetikumaik hatását nem bízzák a véletlenre, a Biola bio kozmetikumok alapanyagai ugyanis 95%-ban ökológiai termesztésű növények.
Így a Biola Naturissimo termékeire esett a választás, leginkább azért is, mert hazai gyártóról van szó, akinek termékei teljesen természetes alapanyagokból készültek.

Mostantól kizárólag a Kolping Hotelben lehet kapni: a Bobó százszorszépes gyermek habfürdőjét és Mimi százszorszépes gyermek testápolóját! Próbálják ki!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

5 év alatt ingyen

Viszlát anyagondok, hello élmények

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“A kisfiam hazainduláskor azt kérte, hogy inkább költözzünk a szállodába, annyira jó volt minden. Ennél jobban én sem tudnám összefoglalni, hogy mennyire jól éreztük magunkat, szuper a szálloda minden elemében.”

Jamboris82

TripAdvisor, 2020. június 09.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel