Betöltés...
A Booking.com díjazta a Kolping Hotelt

A Booking.com díjazta a Kolping Hotelt

2018. 01. 01.
Booking.com 2017-es vendégértékelései alapján Vendégértékelési díjat kaptunk!

Napjainkban számos helyen „hangot adhatnak” véleményüknek a turisták. A nyaralás tervezgetésekor a legtöbben szívesen olvassák mások véleményét a kiválasztott szállásról, és mint tudjuk, az utazók döntéseit nagyban befolyásolják az interneten elérhető tartalmak.

Tudták, hogy a booking.com szállásfoglaló oldalon csak az mondhat véleményt egy szállodáról, aki járt is ott? Így az itt olvasható értékelések valós tapasztalatokon alapulnak. Éppen ezért nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ilyen valódi vélemények alapján a Booking.com 2017-es vendégértékeléseiért Kiválóság Díjban részesültünk.

Mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a vendégértékelésekre. Legújabb fejlesztéseinkbe is beépítjük vendégeink véleményét, és mindent megteszünk azért, hogy a nálunk töltött napok sokáig emlékezetesek legyenek. De hogy valóban sikerült-e, azt csak az Önök visszajelzéseiből tudhatjuk meg! Járt már nálunk és a Booking.com-on keresztül foglalt? Írjon véleményt most vagy böngésszen a többiek véleményei között!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Advent 4. hétvégéje

Ez már majdnem karácsony!

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“A felnőtt wellnessben szinte az egész hétvége alatt kettesben voltunk a feleségemmel, nagyon kellemeset tudtunk pihenni. :) Ja és a páros masszázs is isteni volt... :)”

mmaarrccii

TripAdvisor, 2020. szeptember 22.

  • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

    2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
    Tovább