Betöltés...
A Booking.com díjazta a Kolping Hotelt

A Booking.com díjazta a Kolping Hotelt

2018. 01. 01.
Booking.com 2017-es vendégértékelései alapján Vendégértékelési díjat kaptunk!

Napjainkban számos helyen „hangot adhatnak” véleményüknek a turisták. A nyaralás tervezgetésekor a legtöbben szívesen olvassák mások véleményét a kiválasztott szállásról, és mint tudjuk, az utazók döntéseit nagyban befolyásolják az interneten elérhető tartalmak.

Tudták, hogy a booking.com szállásfoglaló oldalon csak az mondhat véleményt egy szállodáról, aki járt is ott? Így az itt olvasható értékelések valós tapasztalatokon alapulnak. Éppen ezért nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ilyen valódi vélemények alapján a Booking.com 2017-es vendégértékeléseiért Kiválóság Díjban részesültünk.

Mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a vendégértékelésekre. Legújabb fejlesztéseinkbe is beépítjük vendégeink véleményét, és mindent megteszünk azért, hogy a nálunk töltött napok sokáig emlékezetesek legyenek. De hogy valóban sikerült-e, azt csak az Önök visszajelzéseiből tudhatjuk meg! Járt már nálunk és a Booking.com-on keresztül foglalt? Írjon véleményt most vagy böngésszen a többiek véleményei között!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Csak én és a gyerek(ek)

Nem számít, miért utazik egyedül a gyerek(ek)kel

4.8 / 5

www.google.com

“Idén már másodszorra voltunk és az egész család élvezte. Nagyon sok program van, amit nemcsak a gyerekek élveznek, hanem a szülők is. Bobó és Mimi házassági évfordulójának a bulija egyszerűen felejthetetlenül jó volt. Az ott dolgozók nagyon kedvesek mindenkihez. Ez negatív tapasztalatunk se volt.”

Gálik Gabriella

Facebook, 2019. október 08.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel