A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége ismét meghirdette pályázatát az Év Szállodája díj elnyerésére. Az eredményhirdetésre 2017. február 24-én került sor a Corinthia Hotel Budapest szálloda báltermében, díjátadó gála keretében. Az est házigazdái: Náray Erika művésznő és Könnyid László, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége alelnöke, a szakmai zsűri vezetője.
Az elismerést egy minden részletre kiterjedő megmérettetést követően nyerte el a szálloda. A szakmai zsűri alapos vizsgálatnak vetette alá.
Könnyid László nyitóbeszédében elmondta, hogy ez a verseny a minőségről és a csapatmunkáról szól. Az alelnök a szakma Oscar-díjának nevezte a versenyt, és kiemelte, hogy a kiírásra színes, lényegre törő pályázatok érkeztek, amelyekből átjött a büszkeség, a szálloda és a saját brand ismerete, szeretete.
És akik most igazán büszkék lehetnek a teljesítményükre:
A Corinthia Budapest szállodában megtartott díjátadón különdíjakat is átadtak: a legdinamikusabb szállodai teljesítmény-növekedésért a gödöllői Erzsébet Királyné Szálloda, az innovációért a vonyarcvashegyi Zenit Hotel Balaton, a legjobb személyzeti politikáért a Radisson Blu Béke Hotel Budapest vehette át az elismerést, a Főnix díjat az ibis Styles Budapest City kapta, Az év tematikus szállodája pedig a Buddha Bar Hotel Budapest Klotild Palace lett.
A Kolping Hotel vezetősége ezúton köszöni a támogató tulajdonosi hátteret, és gratulál a szálloda valamennyi munkatársának az elért eredményhez. A pályázat beadása csak az utolsó lépcsőfok volt. Ahhoz, hogy jó anyag születhessen, jó alapanyagra, dolgos hétköznapokra és szorgos kezekre volt szükség az év 365 napján.
Különösen nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy először indultunk a pályázaton, és az élen végezhettünk. A szálloda 20 éves jubileumi évének méltó zárása, hogy a 2016-os évben végzett munkánkkal a szakma elismerését is kivívtuk. A cím egyben kihívás is, hogy figyelmünk egy pillanatra se lankadjon, és hasonló lendülettel folytassuk!
LEGJOBB ÁR GARANCIA
5.5 / 6
www.holidaycheck.de
“A reggeli és a vacsorai svédasztal látványa és ízvilága is pazar volt. Minden típusú étel megtalálható. A gyerekpüréktől kezdve a marinált kacsacombig.”
NKK093
TripAdvisor, 2019. február 05.
A 25 éves Utazó magazin idén ismét meghirdette hagyományos, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgálatóit díjazó közönségszavazását.