Betöltés...
A Kolping Hotelben elérhető Hévízi Tradicionális Kúra világviszonylatban is ritka kincs

A Kolping Hotelben elérhető Hévízi Tradicionális Kúra világviszonylatban is ritka kincs

2017. 06. 28.
A Kolping Hotel egy azon kevés helyszín közül, ahol a ma már Hungarikum minősítésű, Hévízi Tradicionális Kúra (HTK) jótékony gyógyhatása igénybe vehető.


A méltán híres kúra alappillérei a gyógyvízben való fürdőzés mellett az iszapfürdő és a súlyfürdő. Kiegészítő kezelésként a gyógyvíz ivókútból való fogyasztása is része a csomagnak csakúgy, mint a masszázsok, mozgásterápiák és a fiziko-, valamint hidroterápia is. A kúra időtartama ideális esetben két hét.

A szálloda orvosi háttere és gyógyászati infrastruktúrája minden feltételt biztosít a Hévízi Tradicionális Kúra használatához (pl: gyógyvizes medence, súlyfürdő, iszap pakoló). A mozgásszervi panaszok enyhítésében kiváló eredményekkel bíró minősített terápiát, a gyógyulni vágyók a világ minden részéről keresik egész évben.

A feltételek rendelkezésre állását kétévente szakmai bizottság ellenőrzi. 2017. június 27-én három tapasztalt reumatológus főorvos - Dr. Oláh András, Dr. Schwillinger Ferenc és Dr. Kurth Géza - szállodát személyesen felkeresve ellenőrizte a HTK feltételeit. A Kolping Hotel jól vizsgázott, így újabb két évre kapta meg a minősítést. A kiterjedt, akkreditált díj a garancia arra, hogy a hagyományokhoz méltó és a korral folyamatosan haladó kezelésben részesüljenek a vendégek.

Hévíz városa 2016-ban az Európai Fürdő Szövetség (ESPA) „Leginnovatívabb fürdő és gyógyhely“ díjat kapta meg, a Hévízi Tófürdőnek pedig 2017-ben a EuropeSpa MED minőségbiztosítási védjegyet is odaítélték.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Nyári vakáció - Együtt a legjobb!

Tündérkertből az Adrenalin Arénába

4.8 / 5

www.facebook.com

“Szabadon engedhetem a gyerekeket és mindig találnak valamilyen elfoglaltságot az oviban, a labdás játszóteremben, az iskolásoknak kialakított termekben még akkor is ha odakinn napokig zuhog az eső. Kézműveskednek, bohóckodnak, kúsznak-másznak, rajzolnak, társasoznak és a 200 másik gyereknek hála mindig van kivel összebarátkozni. Ezen felül a gyerekcentrikus wellness részleg csak hab a tortán. Ha ott vagyunk néhány napot az "unatkozom" kifejezés eltűnik a szótáraikból.”

ErnaN129

TripAdvisor, 2019. november 06.

  • Dupla játszótéravató

    Húsvétkor átadtuk az új játszótereket!
    Tovább
Familotel