Betöltés...
A Kolping Hotelben elérhető Hévízi Tradicionális Kúra világviszonylatban is ritka kincs

A Kolping Hotelben elérhető Hévízi Tradicionális Kúra világviszonylatban is ritka kincs

2017. 06. 28.
A Kolping Hotel egy azon kevés helyszín közül, ahol a ma már Hungarikum minősítésű, Hévízi Tradicionális Kúra (HTK) jótékony gyógyhatása igénybe vehető.


A méltán híres kúra alappillérei a gyógyvízben való fürdőzés mellett az iszapfürdő és a súlyfürdő. Kiegészítő kezelésként a gyógyvíz ivókútból való fogyasztása is része a csomagnak csakúgy, mint a masszázsok, mozgásterápiák és a fiziko-, valamint hidroterápia is. A kúra időtartama ideális esetben két hét.

A szálloda orvosi háttere és gyógyászati infrastruktúrája minden feltételt biztosít a Hévízi Tradicionális Kúra használatához (pl: gyógyvizes medence, súlyfürdő, iszap pakoló). A mozgásszervi panaszok enyhítésében kiváló eredményekkel bíró minősített terápiát, a gyógyulni vágyók a világ minden részéről keresik egész évben.

A feltételek rendelkezésre állását kétévente szakmai bizottság ellenőrzi. 2017. június 27-én három tapasztalt reumatológus főorvos - Dr. Oláh András, Dr. Schwillinger Ferenc és Dr. Kurth Géza - szállodát személyesen felkeresve ellenőrizte a HTK feltételeit. A Kolping Hotel jól vizsgázott, így újabb két évre kapta meg a minősítést. A kiterjedt, akkreditált díj a garancia arra, hogy a hagyományokhoz méltó és a korral folyamatosan haladó kezelésben részesüljenek a vendégek.

Hévíz városa 2016-ban az Európai Fürdő Szövetség (ESPA) „Leginnovatívabb fürdő és gyógyhely“ díjat kapta meg, a Hévízi Tófürdőnek pedig 2017-ben a EuropeSpa MED minőségbiztosítási védjegyet is odaítélték.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Apa, csak még egyet! 4=3

Utolsó utáni csúszás, még egy kis játék

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“A személyzet kedves. Étel bőséges. Vegánként külön odafigyeltek rá, hogy én is találjak megfelelő ételt a svédasztalon.”

Nagy

Booking.com, 2019. január 14.

  • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

    2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
    Tovább