Betöltés...
A Kolping recepciósa az ország legjobbjai között - Düh László

A Kolping recepciósa az ország legjobbjai között - Düh László

2016. 11. 23.
2016. november 18-án a Budapest Hiltonban hirdették ki a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, valamint a Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesülete által közösen megrendezett IV. Országos Gunst András Portásverseny nyerteseit.


A versenyen való részvétel az ott szerzett szakmai tapasztalatok mellett komoly díjakat is jelentett a legjobb teljesítményt nyújtó portásoknak. Büszkén jelentjük be, hogy a rangos megmérettetés egyik különdíját az alsópáhoki Kolping Hotel recepciósa, Düh László hozta el. A szakmai zsűri elismerését a környékbeli kirándulási, program lehetőségek ajánlásával vívta ki. Igazi jó beszélős műfaj, amiben a családbarát hotel recepciósa nagyon otthonosan érezte magát.

A különdíjas recepciós 2014. március 17-e óta dolgozik a Kolping Hotel recepcióján. Bár a szerencsés genetikának köszönhetően Lacit még évekig ifjonc pályakezdőnek nézik majd, a kisfiús ábrázat mögött azonban már komoly recepciós tapasztalat húzódik meg. Mondhatnánk azt is, hogy a Kolping recepcióján eltöltött évek duplán számítanak, hiszen egy ekkora szállodában a recepción nincs üresjárat. Valahol mindig történik valami, a szálak és információk a recepción futnak össze. Laci mindezt jól koordinálja, és derűvel, jó „standup”-os vénával intézi az intéznivalót. Reggel, délben, este, néha éjjel is, ha a körülmények átmenetileg éjszakai munkavégzésre szólítják.

Laci 2 pici ikergyermek apukája, úgyhogy otthon is biztosított számára a folyamatos szereplés lehetősége. Ha ki kell engedni kicsit a gőzt, akkor vagy a focilabdát rúgja, vagy nyeregbe pattan, és biciklivel a környéket járja.

Apró „díjakat” naponta zsebel be a szenzációs recepciós, hiszen a vendégek rendszeresen emelik ki Laci munkáját a kérdőívekben. Ezek a visszajelzések is a mozgatórugók ahhoz, hogy Laci folyamatosan képezi magát, és vállalta a szakmai megmérettetést.

Nem kellett sokáig keresgélnünk a „Van olyan kollégánk, akit valamilyen szempontból kiemelne?” kérdésre adott válaszok között. Laci gyakran főszereplője ennek a rovatnak:

 • „Düh László, recepciós Nagyon kedves, segítőkész volt. Emlékezett ránk, hogy jártunk már ott tavaly is!”
 •  „A recepción László, végtelenül kedves ember.”
 • „Düh László recepciós segítőkész, jól felkészült, kedves”
 • „A recepción dolgozó fiatalember nagyon kedves, segítőkész volt.”
 • „Fiatalember a recepción. Rendkívül segítőkész es udvarias.”
 • „Düh László-recepció: már nem először volt gyors, precíz, abszolút vendégbarát ki-és bejelentkezésnél”
 • „Düh László recepció. Már nem az első alkalom volt, hogy megtapasztaltuk, mennyire gyors, precíz, kedves munkatársuk.”
 • „A fiatalember a recepción (Düh Úr), rendkívül kedves és segítőkész volt.”
 • „Fiatal férfi a recepción, nagyon segítőkész, türelmes, pedig utólag több módosítás is volt: hosszabbítottunk, utalványt váltottunk be es még egy másik időpontra is foglaltunk.”
 • „Recepció, nagyon kedves és segítőkész volt, sajnos a nevét nem tudom, június 3‐án 5 óra körül értünk oda és egy fiatalember volt”
 • „Recepción lévő fiatalember nagyon udvarias volt érkezésünkkor és érthetően útbaigazított.”
 • "Fiatal bácsi a recepción" (Marci 6 éves) Sajnos a nevét én sem tudom. Nagyon kedves.”

A Kolping Hotel vezetősége és munkatársai nagyon büszkék a szenzációs recepciós eredményére, és ezúton is gratulálnak a különdíjhoz!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Húsvéton innen és túl

15% kedvezménnyel!

4.8 / 5

www.google.com

“4. alkalommal töltjük már itt a családi pihenésünket, immáron 3 gyermekünkkel. Ennyi alkalom után bátran állítjuk, hogy a Kolping Hotelnek Magyarországon a (kis)gyermekes családok számára nincs nagyon versenytársa. Aki egyszer kipróbálja, és nyitott a sokszínű programokra, ugyanúgy vissza fog térni újra és újra, mint mi.”

Takizolib

TripAdvisor, 2020. június 11.

 • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

  Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
  Tovább
Familotel