Betöltés...
A lengyel vendégek szerint az országban a legjobb

A lengyel vendégek szerint az országban a legjobb

2017. 01. 13.
A SPAeden.pl lengyel portál és magazin által 8. alkalommal megrendezett gálán adták át a Perfect SPA 2016-os szállodai díjakat, ahol a magyar wellness szállodák közül a Kolping Hotelt ítélték nyertesnek.


A Perfect SPA hotel díjért 7 hónapon át folyt a versengés, a lengyel vendégek szavazhattak kedvenc szállodáikra. A versenybizottságban a Lengyel Turisztikai Szervezet, újságírók és hírességek is résztvettek a 19 kategória jelöltjeinek kiválasztásában.  

Immáron második éve a kategóriák között díjazták a legjobb külföldi szállodákat is. Ebben az évben Spanyolország, Magyarország, Csehország, és Németország volt versenyben. 30.000 szavazat futott be összesen a szavazáson.

Nemzetközi viszonylatban és erős mezőnyben érte a Kolping Hotelt a megtiszteltetés, hogy nyertes szállodaként Magyarországi legjobbként értékelték a lengyel vendégek. A lengyel piac elismerését a szálloda igazgatóhelyettese Sós Éva vette át az ünnepélyes díjátadó gálán.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Apa, csak még egyet! 4=3

Utolsó utáni csúszás, még egy kis játék

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“Tavaszi szünet előtti hétköznapokon voltunk 11 és 12 éves gyerekkel, mégis egész nap voltak programok gyereknek, felnőttnek. Kisebbeknek igazi Kánaán. ”

Orsi Bernáth

Facebook, 2019. április 19.

  • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

    2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
    Tovább