Betöltés...
Szívügyünk a gyerekek. Most kell a segítség!

Szívügyünk a gyerekek. Most kell a segítség!

2022. 05. 11.
Mert a mi közösségünk erre is képes. Adománygyűjtést indít a Kolping Hotel a bucsai gyerekek újrakezdéséhez.

Március végén új lakók érkeztek szolgálati lakásunkba. Ez önmagában még nem lenne rendkívüli, ha épp csapatunk bővülne. Ezúttal azonban a Migration Aid közvetítésével egy menekült család talált átmeneti otthonra benne. Bucsáról érkeztek. Arról a településről, ahol az értelmetlen háború már több száz civil áldozatot követelt.

Ez volt az a pillanat, amikor a szomszédban folyó eseményeknek számunkra is arca lett. Ivan és Oleksandr, akiknek most iskolában lenne a helyük, és Sofia, aki épp egyetemi tanulmányaira készülne. Ehelyett szüleikkel és nagymamájukkal együtt menekülni kényszerültek. Amíg szükséges, nálunk biztonságban lesznek.

Szállodánk a Magyar Kolping Családi Üdülési Alapítvánnyal és a magyar, valamint nemzetközi Kolping Szövetségekkel együtt eddig 31 millió Ft értékben juttatott el támogatást Ukrajnába. A bucsai családot megismerve ugyanakkor azt éreztük, hogy még ezen felül is valamit tennünk kell. Bízva a mi közösségünkben - ami már annyiszor megmutatta, hogy igazi összefogással nagy dolgokra képes - gyűjtést indítunk a bucsai gyerekek újrakezdéséhez.

Az alábbi számlaszámon Ön is hozzájárulhat adományával ehhez:

  • Kolping Hotel Kft.
  • Raiffeisen Bank Zrt, 12083600-00172699-00100001
  • IBAN: HU94 1208 3600 0017 2699 0010 0001
  • SWIFT: UBRTHUHB
  • A közlemény mezőbe kérjük, feltétlenül tüntesse fel: ADOMÁNY BUCSAI GYEREKEKNEK

A gyűjtést terveink szerint 2022. június 15-én zárjuk. Minden felajánlást hálásan köszönünk!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Őszi szünet

Iskolapadból az Adrenalin Arénába

4.8 / 5

www.facebook.com

“Hosszabb nyaralásnak és hétvégi kikapcsolódásnak is kiváló, minden évszakban. A Kolpingos pihenések mindig jót tesznek a családi életünknek, van időnk egymásra: nagy beszélgetésekre, közös nevetésekre.”

Kondorossy Zsófia

TripAdvisor, 2021. május 18.

  • Az év családbarát szállodája. 2022-ben újra!

    A 25 éves Utazó magazin idén ismét meghirdette hagyományos, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgálatóit díjazó közönségszavazását.

    Tovább
Familotel