Betöltés...
Szívügyünk a gyerekek. Most kell a segítség!

Szívügyünk a gyerekek. Most kell a segítség!

2022. 05. 11.
Mert a mi közösségünk erre is képes. Adománygyűjtést indít a Kolping Hotel a bucsai gyerekek újrakezdéséhez.

Március végén új lakók érkeztek szolgálati lakásunkba. Ez önmagában még nem lenne rendkívüli, ha épp csapatunk bővülne. Ezúttal azonban a Migration Aid közvetítésével egy menekült család talált átmeneti otthonra benne. Bucsáról érkeztek. Arról a településről, ahol az értelmetlen háború már több száz civil áldozatot követelt.

Ez volt az a pillanat, amikor a szomszédban folyó eseményeknek számunkra is arca lett. Ivan és Oleksandr, akiknek most iskolában lenne a helyük, és Sofia, aki épp egyetemi tanulmányaira készülne. Ehelyett szüleikkel és nagymamájukkal együtt menekülni kényszerültek. Amíg szükséges, nálunk biztonságban lesznek.

Szállodánk a Magyar Kolping Családi Üdülési Alapítvánnyal és a magyar, valamint nemzetközi Kolping Szövetségekkel együtt eddig 31 millió Ft értékben juttatott el támogatást Ukrajnába. A bucsai családot megismerve ugyanakkor azt éreztük, hogy még ezen felül is valamit tennünk kell. Bízva a mi közösségünkben - ami már annyiszor megmutatta, hogy igazi összefogással nagy dolgokra képes - gyűjtést indítunk a bucsai gyerekek újrakezdéséhez.

Az alábbi számlaszámon Ön is hozzájárulhat adományával ehhez:

  • Kolping Hotel Kft.
  • Raiffeisen Bank Zrt, 12083600-00172699-00100001
  • IBAN: HU94 1208 3600 0017 2699 0010 0001
  • SWIFT: UBRTHUHB
  • A közlemény mezőbe kérjük, feltétlenül tüntesse fel: ADOMÁNY BUCSAI GYEREKEKNEK

A gyűjtést terveink szerint 2022. június 15-én zárjuk. Minden felajánlást hálásan köszönünk!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Advent 4. hétvégéje

Ez már majdnem karácsony!

4.8 / 5

www.google.com

“Mindig változik, mindig fejlődik és mindig egyre jobb lesz! Mi már hétszer voltunk itt, és legutóbb is itt szilvesztereztünk, imádtuk és jövünk még. :)”

Baksai Julianna

Google, 2020. február 11.

  • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

    2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
    Tovább