Betöltés...
Alvásbarát Hotel elismerés a Kolping Hotelnek

Alvásbarát Hotel elismerés a Kolping Hotelnek

2017. 03. 17.
A 2017. évi Alvás Világnapja alkalmából, a WSD Hungary szervezésében tartották meg a magyarországi konferenciát március 17-én Budapesten. Díjazták azokat a szálláshelyeket, amelyek kiemelt figyelmet fordítanak, és megfelelő minőségi feltételeket hoznak létre a pihentető alvás érdekében.

Itthon a Kolping Hotel Spa & Family Resort és a Mamaison Hotels & Residences Izabella Budapest vehetett át a 2017. évi ALVÁSBARÁT HOTEL díjat.

A díjakat átadták: Dr. Kiss Róbert Richard, G. Németh György a Sleepfriendly Hotels minősítés hazai vezetői, és Kovács István, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének főtitkára.

Az elismerés a pihenés egyik alapvető eleméhez a minőségi alváshoz kapcsolódik. Aki gyermekekkel utazik, annak ez kiemelten fontos. A Kolping Hotelben egy játékos, programokkal teli nap után a pihentető alvás teszi kerekké családok zavartalan kikapcsolódását. A tisztaság, a kényelmes fekhelyek, jó levegő az alap a jó alváshoz. A lakosztályok kialakítása is mindenben a pihenést szolgálja. A gyerekek részére önálló gyerekszoba található a családi lakosztályokban, ami a szülőknek és gyerekeknek is biztosítja a zavartalan pihenést. Mégis közel vannak szükség esetén. A nagyszülőkről sem feledkeztek meg, hiszen választható olyan lakosztály is, ahol még a nagyszülő részére is külön szoba biztosított. Így könnyen megvalósítható 3 generáció zavartalan pihenése is. Érdemes kipróbálni!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Előfoglalás Nyár 2023

Tündérkertből az Adrenalin Arénába

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“Két kislányunkkal mentünk (4 éves, 5 hónapos). Picit izgultam, mit csinálok a picivel 5 napig otthontól távol, de semmi különöset nem tapasztaltam. Felszabadultan és nyugodtan töltöttem 4 napot, nem volt olyan érzésem, hogy kinéznek onnan amiért gyerekkel vagyunk. Nem csak a szálloda, de a személyzet is bababarát, és ez az amitől az egész hely elfoglalt egy helyet a szívemben! Minden szükséges felszerelés van (babakocsi, babakád, fellépő, bili, wc szűkítő, külön bababüfé, babakonyha, ha mi szeretnénk főzni a piciknek). A gyerekmedence tökéletes, sok vizezős játékkal. Ovi a nagyobbaknak, tüneményes óvó nénikkel. Bobó és Mimi látogatásai még a felnőtteket is elvarázsolja.”

Szabó-Valkó Zita

Facebook, 2019. október 05.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel