Betöltés...
Alvásbarát Hotel elismerés a Kolping Hotelnek

Alvásbarát Hotel elismerés a Kolping Hotelnek

2017. 03. 17.
A 2017. évi Alvás Világnapja alkalmából, a WSD Hungary szervezésében tartották meg a magyarországi konferenciát március 17-én Budapesten. Díjazták azokat a szálláshelyeket, amelyek kiemelt figyelmet fordítanak, és megfelelő minőségi feltételeket hoznak létre a pihentető alvás érdekében.

Itthon a Kolping Hotel Spa & Family Resort és a Mamaison Hotels & Residences Izabella Budapest vehetett át a 2017. évi ALVÁSBARÁT HOTEL díjat.

A díjakat átadták: Dr. Kiss Róbert Richard, G. Németh György a Sleepfriendly Hotels minősítés hazai vezetői, és Kovács István, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének főtitkára.

Az elismerés a pihenés egyik alapvető eleméhez a minőségi alváshoz kapcsolódik. Aki gyermekekkel utazik, annak ez kiemelten fontos. A Kolping Hotelben egy játékos, programokkal teli nap után a pihentető alvás teszi kerekké családok zavartalan kikapcsolódását. A tisztaság, a kényelmes fekhelyek, jó levegő az alap a jó alváshoz. A lakosztályok kialakítása is mindenben a pihenést szolgálja. A gyerekek részére önálló gyerekszoba található a családi lakosztályokban, ami a szülőknek és gyerekeknek is biztosítja a zavartalan pihenést. Mégis közel vannak szükség esetén. A nagyszülőkről sem feledkeztek meg, hiszen választható olyan lakosztály is, ahol még a nagyszülő részére is külön szoba biztosított. Így könnyen megvalósítható 3 generáció zavartalan pihenése is. Érdemes kipróbálni!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Apa, csak még egyet! 4=3

Utolsó utáni csúszás, még egy kis játék

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Szinte minden tetszett, de amit kiemelnék az a szoba tisztasága, illetve az hogy odafigyeltek az ételallergiáimra és tudtam válogatni a finomságok közül. Fiam pedig Fun Park függő lett, másnap már vissza akart volna menni!”

Erzsébet

Booking.com, 2022. január 09.

  • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

    2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
    Tovább