Betöltés...
Aranycsengő díjas, családbarát szálláshely a Kolping Hotel!

Aranycsengő díjas, családbarát szálláshely a Kolping Hotel!

2017. 04. 14.
Elnyertük az Év Családbarát Szálláshelye 2016 díjat az Utazok.hu belföldi versenyén. Az „Aranycsengő díjat” a vendégek visszajelzései alapján ítélték oda a szállodának.


Újabb fontos értékmérő a szálloda munkatársai számára, mely elismeri az elvégzett munkájukat. Vendégeink visszajelzése számunkra a legnagyobb elismerés. Már a kezdetektől (1996) kiemelt értéket képvisel számunkra a család és a családok boldogsága: A pihenés mellett az értékesen együtt töltött idő és a közös élmények megszerzése a végső célunk. Büszkék vagyunk az Év Családbarát Szálláshelye 2016 elismerésre, és szeretnénk megköszönni mindenkinek, akik a Kolping Hotelre szavaztak a versenyen! A díjat – ami egy valódi hotel csengő - kihelyeztük a szálloda recepciójára.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Előfoglalás Nyár 2023

Tündérkertből az Adrenalin Arénába

4.8 / 5

www.google.com

“A konyhájuk szuper, minden étkezéskor változatos ételek készülnek, tiszta asztalok, tiszta evőeszközök pedig Bababarát hotelről van szó, tehát minden asztalhoz ül legalább egy baba is.”

egyasokkozul

TripAdvisor, 2019. április 02.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel