Betöltés...
Aranycsengő díjas, családbarát szálláshely a Kolping Hotel!

Aranycsengő díjas, családbarát szálláshely a Kolping Hotel!

2017. 04. 14.
Elnyertük az Év Családbarát Szálláshelye 2016 díjat az Utazok.hu belföldi versenyén. Az „Aranycsengő díjat” a vendégek visszajelzései alapján ítélték oda a szállodának.


Újabb fontos értékmérő a szálloda munkatársai számára, mely elismeri az elvégzett munkájukat. Vendégeink visszajelzése számunkra a legnagyobb elismerés. Már a kezdetektől (1996) kiemelt értéket képvisel számunkra a család és a családok boldogsága: A pihenés mellett az értékesen együtt töltött idő és a közös élmények megszerzése a végső célunk. Büszkék vagyunk az Év Családbarát Szálláshelye 2016 elismerésre, és szeretnénk megköszönni mindenkinek, akik a Kolping Hotelre szavaztak a versenyen! A díjat – ami egy valódi hotel csengő - kihelyeztük a szálloda recepciójára.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Egy Szilveszter mind fölött

Bobófalva Szövetsége

4.8 / 5

www.facebook.com

“Minden megvan ami a kellemes, szórakoztató időtöltéshez kell. Számtalan játszótér, hatalmas csúszdák kint, bent a játszóház, az ovi és a bölcsi, és a wellnessfürdőről még nem is beszéltünk.”

B. Szilvia

TripAdvisor, 2021. május 25.

  • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

    2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
    Tovább