Betöltés...
Az első aranyat a Kolping kapta!

Az első aranyat a Kolping kapta!

2019. 05. 16.

A Kolpingban 23 éve természetes, másutt most kezdik mérni. Mitől is családbarát egy szálloda? Régóta érezzük, hogy hiányzik egy mérce, ami megkönnyíti a kisgyerekes utazók választását. 

Új, egységes értékelési és követelményrendszert dolgozott ki az Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) a családbarát szálláshelyek számára. Az első szállodák már megkapták a minősítést. A kritériumrendszer a családbarát szállodákat három szinten különbözteti meg: a bronz a belépési, az ezüst a fejlett, az arany pedig az érett szintet jelöli. Az alapos vizsgálat után az első arany fokozatú minősítést a Kolping Hotel kapta!

„A szövetségen belül fontosnak tartottuk, hogy „rendet tegyünk” a családbarát szolgáltatói szegmensben. A Magyar Turisztikai Ügynökség is szorgalmazta a lépést, így az európai példák tanulmányozása és többszörös szakmán belüli egyeztetés során létrejött az a 91 pontból álló kritériumrendszer, mely garanciát jelent a vendégek számára, és iránymutatásul szolgál a szálláshelyek felé” – nyilatkozta a turizmus.com-nak Baldauf Csaba, az MSZÉSZ általános alelnöke, szállodánk igazgatója.

Baldauf Csaba régóta szívügyének tekinti a családbarát szálláshelyekre vonatkozó elvárások egységesítését. Vendégszemmel nem könnyű a sok hasonló ajánlatból kiszűrni, hogy mi a különbség két szálloda között, ahol egyaránt van játszószoba és gyerekprogramok is.

Ez jelenleg jelenthet két műanyag asztalt színezőkkel és heti egy mesefilmvetítést. Vagy akár több termes játszó birodalmat, szakképzett óvónénikkel, gyerekfelügyelettel és napi 20-30 gyerekprogramot.

Szállodánkban sok éve az utóbbi tartalmat fejlesztjük, színesítjük még tovább. 1996-ban az országban elsőként vállalkoztunk arra, hogy a pihenés alatt a család fontosságát, megerősítését és támogatását szolgáljuk.

Ezen az úton megyünk tovább. Most már egy arany minősítésünk is van hozzá!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Előfoglalás Nyár 2020

Vakáció a legjobb árakon!

4.8 / 5

www.google.com

“Tavaszi szünet előtti hétköznapokon voltunk 11 és 12 éves gyerekkel, mégis egész nap voltak programok gyereknek, felnőttnek. Kisebbeknek igazi Kánaán. ”

Orsi Bernáth

Facebook, 2019. április 19.

  • Korán kezdték, de csodásan folytatták

    Így is jellemezhetnénk a nagyon pici súllyal született babáknak az életútját, akik a zalaegerszegi Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány tevékenységének köszönhetően váltak életerős gyermekekké.

    Tovább
  • Traveller Review Awards díjat nyert a Kolping Hotel

    Booking.com 2019-es vendégértékelései alapján Traveller Review Awards 2020 díjat kapott a Kolping Hotel.

    Tovább