Betöltés...
’Backfloat’ önmentő babaúszó technika debütál a Kolpingban

’Backfloat’ önmentő babaúszó technika debütál a Kolpingban

2017. 07. 27.

Újdonság! A szeptemberi babaúszó tábor alkalmával debütál, a Kolping Hotelben, az önmentő ’backfloat’ babaúszó technika.

A ’backfloat’ egy rendkívül hasznos, önmentő babaúszó technika, amely elsajátítása a lehetséges vészhelyzetek alkalmára adhat biztonságot a gyermeknek. Az USA-ban, Olaszországban már sikerrel oktatják. Magyarországon a Stoller Babaúszó Akadémia az első és máig egyetlen, ahol el lehet sajátítani a backfloat technikát. Az elsajátítását, már 2 hónapos korban ideális elkezdeni. A Kolping Hotel helyszíni bemutatóján találkozhatnak Petrával, aki még babaként 2 éve kezdte el a backfloat technika elsajátítását Stoller Katitól. Azóta bámulatos eredményeket ért el. Büszkék vagyunk rá, hogy a Kolping Hotel újra a bölcsője egy olyan újdonságnak, ami valódi értéket képvisel és hasznos vendégeinknek.

A Stoller® Babaúszó Tábor 2 hónapos kortól, 2 éves korig várja a babákat és szüleiket játékos úszótáborba. Stoller Katalin, a szakma elismert oktatója személyesen ad beavatást a vízzel való barátkozáshoz, az úszás alapjainak elsajátításához.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Apa, csak még egyet! 4=3

Utolsó utáni csúszás, még egy kis játék

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Itt tényleg a kapun kívül hagyjuk a gondokat, az önfeledt szórakozás, pihenés, kikapcsolódás az elsődleges "feladat", ami nagyon jót tesz felnőttnek, gyereknek egyaránt.”

DBogii

TripAdvisor, 2020. november 05.

  • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

    2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
    Tovább