Betöltés...
’Backfloat’ önmentő babaúszó technika debütál a Kolpingban

’Backfloat’ önmentő babaúszó technika debütál a Kolpingban

2017. 07. 27.

Újdonság! A szeptemberi babaúszó tábor alkalmával debütál, a Kolping Hotelben, az önmentő ’backfloat’ babaúszó technika.

A ’backfloat’ egy rendkívül hasznos, önmentő babaúszó technika, amely elsajátítása a lehetséges vészhelyzetek alkalmára adhat biztonságot a gyermeknek. Az USA-ban, Olaszországban már sikerrel oktatják. Magyarországon a Stoller Babaúszó Akadémia az első és máig egyetlen, ahol el lehet sajátítani a backfloat technikát. Az elsajátítását, már 2 hónapos korban ideális elkezdeni. A Kolping Hotel helyszíni bemutatóján találkozhatnak Petrával, aki még babaként 2 éve kezdte el a backfloat technika elsajátítását Stoller Katitól. Azóta bámulatos eredményeket ért el. Büszkék vagyunk rá, hogy a Kolping Hotel újra a bölcsője egy olyan újdonságnak, ami valódi értéket képvisel és hasznos vendégeinknek.

A Stoller® Babaúszó Tábor 2 hónapos kortól, 2 éves korig várja a babákat és szüleiket játékos úszótáborba. Stoller Katalin, a szakma elismert oktatója személyesen ad beavatást a vízzel való barátkozáshoz, az úszás alapjainak elsajátításához.

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

A legidősebb gyerek ingyen pihen

4 éjtől ajándék Bobo Fun Park belépővel

4.8 / 5

www.google.com

“Nem először és nem utoljára vagyunk itt! :) Először 1, aztán 2, most már 3 gyerkőccel. :) A legeslegjobb Bobóországban, hogy mindig találunk valami újdonságot! Gyönyörű, rendezett mindig a kert, így tavasszal igazán csodálatos már most! Mindenhol rend és tisztaság!”

Ungvári-Lázár Anett

Facebook, 2020. március 11.

  • A mindennapok hősei

    A gyerekekhez sok energia kell. Akkor is, ha ketten vagyunk a szülőszerepre, és akkor is, ha mindenki egészséges. 
    Tovább
Familotel