Betöltés...
Baldauf Csaba az MSZÉSZ új elnöke

Baldauf Csaba az MSZÉSZ új elnöke

2021. 07. 14.
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szerdai tisztújító közgyűlésén szállodánk igazgatóját választották a szakmai szervezet elnökének.

A Szövetség a magyar turizmus és vendéglátás egyik meghatározó szakmai szervezete, melynek célja a szálloda és vendéglátóiparban működő vállalkozások érdekképviselete. Tevékenységével elsősorban azt szeretné elérni, hogy olyan gazdasági és szabályozási környezet alakuljon ki, amely segíti az ágazatban működő vállalkozások fenntarható működését és fejlődését.

Ebben a munkában Baldauf Csaba évek óta aktív szerepet vállal. 2002-2003, 2006-2009 ill. 2011-2018 között a Balaton régiójának vezetőjeként képviselte az ország egyik legmeghatározóbb turisztikai térségének vállalkozásait, majd 2019-től a szövetség általános alelnökének választották. Most a leköszönő Flesch Tamástól vette át a szervezet vezetését.

A Budapest Kongresszusi Központban a közgyűlés általános alelnöknek választotta meg Kovács Balázst, a Danubius Hotels vezérigazgatóját, gasztronómia társelnöknek pedig Gendur Andrást, a La Perle Noire Restaurant & Lounge igazgatóját.

Baldauf Csaba megválasztása után elmondta, a következő másfél évben is sok feladat vár a szövetségre, amihez elengedhetetlen, hogy az elnökség és a választmány a tagsággal szoros együttműködésben dolgozzon, a munkában számít a tagok támogatására. Elsődleges feladatának tarja a Covid járvány okozta válság után a szakma újraindítását, népszerűsítését és az ágazatot sújtó munkaerőhiány kezelését. Megbízatása 2022. december 31-ig szól.

Fotó: Csárdás Ferenc

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Születésnapi hétvége

Akár -50% a Bobo Fun Park belépőkre

4.8 / 5

www.google.com

“8 hónapos babával voltunk, de egy álom volt - friss püré, gyümölcs, üveges étel, abonett, gabonapépek a bébiknek az étteremben, így mindig volt mit enni. Etetőszék, előke, kanál, tál, mikro, vízforraló, cumisüveg melegítő - tényleg csak a gyereket kellett vinni. :)”

Borbíró Piroska

Facebook, 2020. július 26.

  • Néma lesz a „Csendes wellness”

    Üzemszünet 2022.09.12-10.28 között. Október 28. után csak kiemelt időszakokban tart nyitva, visszavonásig.

    Tovább