Betöltés...
Baldauf Csaba az MSZÉSZ új elnöke

Baldauf Csaba az MSZÉSZ új elnöke

2021. 07. 14.
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szerdai tisztújító közgyűlésén szállodánk igazgatóját választották a szakmai szervezet elnökének.

A Szövetség a magyar turizmus és vendéglátás egyik meghatározó szakmai szervezete, melynek célja a szálloda és vendéglátóiparban működő vállalkozások érdekképviselete. Tevékenységével elsősorban azt szeretné elérni, hogy olyan gazdasági és szabályozási környezet alakuljon ki, amely segíti az ágazatban működő vállalkozások fenntarható működését és fejlődését.

Ebben a munkában Baldauf Csaba évek óta aktív szerepet vállal. 2002-2003, 2006-2009 ill. 2011-2018 között a Balaton régiójának vezetőjeként képviselte az ország egyik legmeghatározóbb turisztikai térségének vállalkozásait, majd 2019-től a szövetség általános alelnökének választották. Most a leköszönő Flesch Tamástól vette át a szervezet vezetését.

A Budapest Kongresszusi Központban a közgyűlés általános alelnöknek választotta meg Kovács Balázst, a Danubius Hotels vezérigazgatóját, gasztronómia társelnöknek pedig Gendur Andrást, a La Perle Noire Restaurant & Lounge igazgatóját.

Baldauf Csaba megválasztása után elmondta, a következő másfél évben is sok feladat vár a szövetségre, amihez elengedhetetlen, hogy az elnökség és a választmány a tagsággal szoros együttműködésben dolgozzon, a munkában számít a tagok támogatására. Elsődleges feladatának tarja a Covid járvány okozta válság után a szakma újraindítását, népszerűsítését és az ágazatot sújtó munkaerőhiány kezelését. Megbízatása 2022. december 31-ig szól.

Fotó: Csárdás Ferenc

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Őszi szünet

Iskolapadból az Adrenalin Arénába

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Bobóország vitán felül egyedülálló szolgáltatást nyújt az országban, mindennel felszerelt óvoda, játszóház, pelenkázó, pihenőszoba, beltéri és kültéri játszóterek és végtelen mennyiségű program, kaland, szórakozás. Egy szó, mint száz: biztosan visszatérünk!”

vegvari_atti

TripAdvisor, 2017. november 27.

  • Mindenkinek van egy…. igazolványa!

    Aki szeptember 1-től szállodába szeretne menni, annak mindenképpen legyen.
    Tovább