Betöltés...
Baldauf Csaba 8. alkalommal a TOP50-ben.

Baldauf Csaba 8. alkalommal a TOP50-ben.

2023. 02. 01.
Szállodánk igazgatója 2022-ben is helyet kapott a turizmus-vendéglátás ágazat 50 legmeghatározóbb szereplője között.

„A turizmus 50 fontos szereplője & TOP 10 polgármester és fiatal 2022” című exkluzív kiadvány a Turizmus Kft. gondozásában hagyományosan a február 1-jei Turizmus Évadnyitó Gálára készül el. A turizmus szakma legrangosabb, idén 30. jubileumát ünneplő rendezvényét a pandémia miatt 2020 után most először tudták a megszokott időpontban és tartalommal megrendezni. A nagyszabású eseménynek a Budapest Congress Center adott otthont.

Az idén már 9. alkalommal megjelenő kötet – csakúgy, mint a korábbi években – a turizmus-vendéglátás ágazat 50 meghatározó szereplőjét, valamint turizmus szempontjából 10 sikeres polgármestert és 10 ígéretes fiatal szakembert mutat be. Szállodánk igazgatója idén nyolcadik alkalommal kapott helyet közöttük.

Baldauf Csaba az 1994-es nyitás óta vezeti a hotelt, és a Magyar Szállodák és Éttermek szövetségének szakmai munkájában is évek óta fontos szerepet tölt be. Többször volt a legfontosabb szakmai szervezet Balaton-régiójának vezetője, majd 2019-től általános alelnöke, 2021 júliusa és 2022 decembere között elnöke. A következő ciklusra nem jelöltette magát, leköszönése után tiszteletbeli elnökként segíti a jövőben a szövetség munkáját, és újra alsópáhoki feladataira, a Kolping Hotel és a Bobo Fun Park sikeres működtetésére fókuszál.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Stoller® Babaúszó Tábor

5 év alatt ingyen kedvezménnyel!

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Mindenkinek tetszettek a folyosói falakon található kis színes, mozgó játékok. Igazán a séta a wellness részlegig sosem volt unalmas.”

szeretek13utazni

TripAdvisor, 2020. október 20.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel