Betöltés...
Baldauf Csaba 8. alkalommal a TOP50-ben.

Baldauf Csaba 8. alkalommal a TOP50-ben.

2023. 02. 01.
Szállodánk igazgatója 2022-ben is helyet kapott a turizmus-vendéglátás ágazat 50 legmeghatározóbb szereplője között.

„A turizmus 50 fontos szereplője & TOP 10 polgármester és fiatal 2022” című exkluzív kiadvány a Turizmus Kft. gondozásában hagyományosan a február 1-jei Turizmus Évadnyitó Gálára készül el. A turizmus szakma legrangosabb, idén 30. jubileumát ünneplő rendezvényét a pandémia miatt 2020 után most először tudták a megszokott időpontban és tartalommal megrendezni. A nagyszabású eseménynek a Budapest Congress Center adott otthont.

Az idén már 9. alkalommal megjelenő kötet – csakúgy, mint a korábbi években – a turizmus-vendéglátás ágazat 50 meghatározó szereplőjét, valamint turizmus szempontjából 10 sikeres polgármestert és 10 ígéretes fiatal szakembert mutat be. Szállodánk igazgatója idén nyolcadik alkalommal kapott helyet közöttük.

Baldauf Csaba az 1994-es nyitás óta vezeti a hotelt, és a Magyar Szállodák és Éttermek szövetségének szakmai munkájában is évek óta fontos szerepet tölt be. Többször volt a legfontosabb szakmai szervezet Balaton-régiójának vezetője, majd 2019-től általános alelnöke, 2021 júliusa és 2022 decembere között elnöke. A következő ciklusra nem jelöltette magát, leköszönése után tiszteletbeli elnökként segíti a jövőben a szövetség munkáját, és újra alsópáhoki feladataira, a Kolping Hotel és a Bobo Fun Park sikeres működtetésére fókuszál.

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Én és a gyerek(ek)

Nem számít, miért utazik egyedül a gyerek(ek)kel

4.7 / 5

www.facebook.com

“Negyedik alkalommal jártunk Bobóországban, ami mindig nagy élmény a gyerekeknek. Most egy 6 évessel és egy 5 hónapossal érkeztünk. A kislányunk már hetekkel indulás előtt csak arról beszélt, hogy mennyire várja. Idén legjobban a felújított játszóterek tetszettek neki, a kalózhajóson sok elem màr kifejezetten nagyobb gyerekeknek való. Emellett minden adott volt ahhoz is, hogy a pici babával kényelmesen pihenhessünk. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Ételallergia miatt többször kértük a segítségüket és ha nem volt a büfévacsorában megfelelő étel, külön készítettek. Szobák: Szép, tiszta szobák. Ha nem kérünk takarítást, plusz Bobó bankót kapnak a gyerekek. ”

Szár Mária

Google, 2023. június 13.

  • A mindennapok hősei

    A gyerekekhez sok energia kell. Akkor is, ha ketten vagyunk a szülőszerepre, és akkor is, ha mindenki egészséges. 
    Tovább
Familotel