Betöltés...
Baldauf Csaba 8. alkalommal a TOP50-ben.

Baldauf Csaba 8. alkalommal a TOP50-ben.

2023. 02. 01.
Szállodánk igazgatója 2022-ben is helyet kapott a turizmus-vendéglátás ágazat 50 legmeghatározóbb szereplője között.

„A turizmus 50 fontos szereplője & TOP 10 polgármester és fiatal 2022” című exkluzív kiadvány a Turizmus Kft. gondozásában hagyományosan a február 1-jei Turizmus Évadnyitó Gálára készül el. A turizmus szakma legrangosabb, idén 30. jubileumát ünneplő rendezvényét a pandémia miatt 2020 után most először tudták a megszokott időpontban és tartalommal megrendezni. A nagyszabású eseménynek a Budapest Congress Center adott otthont.

Az idén már 9. alkalommal megjelenő kötet – csakúgy, mint a korábbi években – a turizmus-vendéglátás ágazat 50 meghatározó szereplőjét, valamint turizmus szempontjából 10 sikeres polgármestert és 10 ígéretes fiatal szakembert mutat be. Szállodánk igazgatója idén nyolcadik alkalommal kapott helyet közöttük.

Baldauf Csaba az 1994-es nyitás óta vezeti a hotelt, és a Magyar Szállodák és Éttermek szövetségének szakmai munkájában is évek óta fontos szerepet tölt be. Többször volt a legfontosabb szakmai szervezet Balaton-régiójának vezetője, majd 2019-től általános alelnöke, 2021 júliusa és 2022 decembere között elnöke. A következő ciklusra nem jelöltette magát, leköszönése után tiszteletbeli elnökként segíti a jövőben a szövetség munkáját, és újra alsópáhoki feladataira, a Kolping Hotel és a Bobo Fun Park sikeres működtetésére fókuszál.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Egyik szülő féláron

Akció egészen az ünnepekig

4.8 / 5

www.google.com

“Szabadon engedhetem a gyerekeket és mindig találnak valamilyen elfoglaltságot az oviban, a labdás játszóteremben, az iskolásoknak kialakított termekben még akkor is ha odakinn napokig zuhog az eső. Kézműveskednek, bohóckodnak, kúsznak-másznak, rajzolnak, társasoznak és a 200 másik gyereknek hála mindig van kivel összebarátkozni. Ezen felül a gyerekcentrikus wellness részleg csak hab a tortán. Ha ott vagyunk néhány napot az "unatkozom" kifejezés eltűnik a szótáraikból.”

ErnaN129

TripAdvisor, 2019. november 06.

  • Az év családbarát szállodája. 2022-ben újra!

    A 25 éves Utazó magazin idén ismét meghirdette hagyományos, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgálatóit díjazó közönségszavazását.

    Tovább
Familotel