Betöltés...
Baldauf Csaba ötödször is az év TOP 50 szakembere között!

Baldauf Csaba ötödször is az év TOP 50 szakembere között!

2019. 02. 12.
A Kolping Hotel igazgatója, Baldauf Csaba a turizmus 50 legbefolyásosabb szakemberei közt!

A turisztikai lapkiadásra fókuszáló Turizmus Kft. immár hatodik alkalommal jelentette meg a hazai idegenforgalom TOP 50 című kiadványát, amelybe olyan szakembereket választottak be, akik a 2018-as évben Magyarország turizmusának alakulására legerősebb hatást gyakoroltak. Az 50 szakember között ötödik alkalommal kapott helyet szállodánk igazgatója, Baldauf Csaba is.

Baldauf Csaba idén már 25 éve dolgozik a szállodáért. Eredeti szakmája nem a szállodaiparba vezette volna; mérnökként először a hotel kivitelezéséért felelt. A hely azonban beszippantotta, és az ő keze alatt vált a Kolping Hotel az ország egyik legsikeresebb családbarát szállodájává.

A Kolping Hotel vezetése mellett a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének a munkáját is segíti. 2002 óta 5 kétéves ciklusban is a Balaton régió vezetőjeként fogta össze és irányította a környékbeli szállodák és vendéglátó üzletek érdekképviseletét. 2019. január elsejétől általános alelnökként folytatja a szövetségen belüli szakmai munkát.

Szeretnénk neki itt is gratulálni és örülünk, hogy munkáját a szakma is elismerte!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Pünkösdi hosszú hétvége

Töltsük meg újra élettel a hotelt!

4.8 / 5

www.facebook.com

“Három felejthetetlen napot töltöttünk itt a családdal. Csodálatos ez a hely, nagyon jól éreztük magunkat. Külön kiemelném az óvónénik kedvességét, a kislányaink nagyon megszerették őket. ”

Ó. Cintia

Facebook, 2018. július 05.

  • Összeszokott csapattal nyit újra a Kolping Hotel

    125 munkahelyet sikerült megőrizni a sikeres munkahelyvédelmi bértámogatási programmal a családbarát Kolping Hotelben!

    Tovább