Betöltés...
Baldauf Csaba ötödször is az év TOP 50 szakembere között!

Baldauf Csaba ötödször is az év TOP 50 szakembere között!

2019. 02. 12.
A Kolping Hotel igazgatója, Baldauf Csaba a turizmus 50 legbefolyásosabb szakemberei közt!

A turisztikai lapkiadásra fókuszáló Turizmus Kft. immár hatodik alkalommal jelentette meg a hazai idegenforgalom TOP 50 című kiadványát, amelybe olyan szakembereket választottak be, akik a 2018-as évben Magyarország turizmusának alakulására legerősebb hatást gyakoroltak. Az 50 szakember között ötödik alkalommal kapott helyet szállodánk igazgatója, Baldauf Csaba is.

Baldauf Csaba idén már 25 éve dolgozik a szállodáért. Eredeti szakmája nem a szállodaiparba vezette volna; mérnökként először a hotel kivitelezéséért felelt. A hely azonban beszippantotta, és az ő keze alatt vált a Kolping Hotel az ország egyik legsikeresebb családbarát szállodájává.

A Kolping Hotel vezetése mellett a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének a munkáját is segíti. 2002 óta 5 kétéves ciklusban is a Balaton régió vezetőjeként fogta össze és irányította a környékbeli szállodák és vendéglátó üzletek érdekképviseletét. 2019. január elsejétől általános alelnökként folytatja a szövetségen belüli szakmai munkát.

Szeretnénk neki itt is gratulálni és örülünk, hogy munkáját a szakma is elismerte!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Szüreti hétvége

Vidéki hagyományok, természetközeli élmény

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Nagyon jól éreztük magunkat. Visszajáró vendégek leszünk. Finom ételek, jó medencék a gyerekeknek. Felnőtt rész is nagyon jó. Aki teheti a kávézóba is üljön be, nagyon finom édességek vannak. Nagyon jók a masszázsok is.”

Felícia K

TripAdvisor, 2017. november 16.

  • Egy szülő, dupla kedvezmény

    Több mint 100 egyszülős család pihenhet kedvezményesen a Kolping Hotelben! 

    Tovább
  • Az „Év Családbarát szállodája” újra a Kolping Hotel!

    Az Utazó Magazin idén is díjazta a tavalyi év legjobb turisztikai szolgáltatóit, és hagyományteremtő céllal ezúttal először külhoni magyar étterem és szálláshely is kapott elismerést.

    Tovább