Betöltés...
Baldauf Csaba ötödször is az év TOP 50 szakembere között!

Baldauf Csaba ötödször is az év TOP 50 szakembere között!

2019. 02. 12.
A Kolping Hotel igazgatója, Baldauf Csaba a turizmus 50 legbefolyásosabb szakemberei közt!

A turisztikai lapkiadásra fókuszáló Turizmus Kft. immár hatodik alkalommal jelentette meg a hazai idegenforgalom TOP 50 című kiadványát, amelybe olyan szakembereket választottak be, akik a 2018-as évben Magyarország turizmusának alakulására legerősebb hatást gyakoroltak. Az 50 szakember között ötödik alkalommal kapott helyet szállodánk igazgatója, Baldauf Csaba is.

Baldauf Csaba idén már 25 éve dolgozik a szállodáért. Eredeti szakmája nem a szállodaiparba vezette volna; mérnökként először a hotel kivitelezéséért felelt. A hely azonban beszippantotta, és az ő keze alatt vált a Kolping Hotel az ország egyik legsikeresebb családbarát szállodájává.

A Kolping Hotel vezetése mellett a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének a munkáját is segíti. 2002 óta 5 kétéves ciklusban is a Balaton régió vezetőjeként fogta össze és irányította a környékbeli szállodák és vendéglátó üzletek érdekképviseletét. 2019. január elsejétől általános alelnökként folytatja a szövetségen belüli szakmai munkát.

Szeretnénk neki itt is gratulálni és örülünk, hogy munkáját a szakma is elismerte!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Téli álompihenés

akár -20% - hétvégén is

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Az ételek finomak és változatosak, figyelnek az ételallergiásokra is és a kiszolgálás is kitűnő. ”

Andrea G

TripAdvisor, 2017. február 02.

  • Megvannak a #kolpingnyar Instagram játék nyertesei

    308 kép, 32 boomerang, 15 videó, sok-sok feledhetetlen élmény. Így zártuk szeptember 1-jén #kolpingnyar Instagram játékunkat, amivel a nyári vendégeink legemlékezetesebb kolpingos pillanatait kerestük. 

    Tovább
  • A vakációnak a vége, nekünk egy új kezdet…

    Míg a szünidő végével mindenki a nyarat búcsúztatja, mi egy percre sem állunk meg. Egy izgalmas fejlesztési szakasz közepén veszünk újabb lendületet.

    Tovább