Betöltés...
Baldauf Csaba ismét a Turizmus 50 fontos szereplője között

Baldauf Csaba ismét a Turizmus 50 fontos szereplője között

2024. 02. 08.

Szállodánk igazgatója 9. alkalommal kapott helyet az előkelő listán az idén 10. jubileumát ünneplő kiadványban.

A Turizmus.com kiadója a 31. Turizmus Évadnyitó Gálán mutatta be a szakma elmúlt évi teljesítményét értékelő, exkluzív top 50-es kiadványát.

Az illusztris névsort idén is a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány partnerszervezeteinek elnökeiből, valamint a lapot kiadó Turizmus Kft. vezető munkatársaiból álló szakmai zsűri állította össze. A lista újdonsága, hogy most először kizárólag a jelöltek, illetve az általuk irányított cég teljesítménye volt a fókuszban a szavazásnál, az ágazat érdekében dolgozó szakmai szövetségek munkáját külön fejezetben mutatták be. Ahogy külön listát szenteltek a tíz, turisztikailag kimagasló vidéki település polgármesterének és annak a 10 fiatal szakmabelinek is, akik már pályájuk elején is kiemelkedő eredményekkel büszkélkedhetnek.

Baldauf Csaba a kiadványban a 2023-as év kiemelkedő eredményei mellett örömmel számolt be a tavalyi év beruházásairól is. Ezek többsége az energiatakarékosabb üzemeltetést célozta. Ennek érdekében korszerűsítettük a kazánházakat és az uszodagépészetet, egy új napelemparkot hoztunk létre, valamint egy épületfelügyeleti rendszert is telepítettünk. De természetesen nem múlhatott el év anélkül, hogy a gyerekeknek is újdonságokkal kedvezzünk. Ha őket kérdezzük, a tavalyi év top fejlesztése vitathatatlanul a hatalmas kalózjátszótér és az új ugrálódomb, amivel tovább bővültek a hatalmas parkban az energialevezető helyszínek.

Aki olvasta az interjút, az azt is tudja, hogy ez még csak a kezdet. Izgalmas újdonságok várhatók még a következő néhány évben. Ezért is érdemes követni híreinket!

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Anyák napi hétvége

Ha anya boldog, mindenki boldog!

5.9 / 6

www.holidaycheck.de

“Külön kiemelném a masszőr hölgyet, akinek köszönhetően a 4 napos fejfájásom az ő szakértelme miatt elmúlt!”

Várady Dinci

Facebook, 2020. július 20.

  • A mindennapok hősei

    A gyerekekhez sok energia kell. Akkor is, ha ketten vagyunk a szülőszerepre, és akkor is, ha mindenki egészséges. 
    Tovább
Familotel