Betöltés...
Baldauf Csaba újra a turizmus 50 legbefolyásosabb embere között

Baldauf Csaba újra a turizmus 50 legbefolyásosabb embere között

2017. 02. 03.
A legbefolyásosabb 50 szakember között helyet kapott szállodánk igazgatója, Baldauf Csaba is.


A turisztikai lapkiadásra fókuszáló Turizmus Kft. 2017-ben negyedszer jelentette meg a hazai idegenforgalom TOP 50 című kiadványát, amelybe olyan szakembereket választottak be, akik a 2016-os évben befolyással voltak Magyarország turizmusának működésére. A legbefolyásosabb 50 szakember között helyet kapott szállodánk igazgatója, Baldauf Csaba is.

A hazai idegenforgalom 50 legbefolyásosabb személyét bemutató kiadványba olyan szakembereket választottak be, akik 2016-as évben a legnagyobb befolyással voltak Magyarország turizmusára. Munkájukkal valamilyen területen egyedit és meghatározót alkottak. Baldauf Csaba harmadszor szerepel az év top 50 legbefolyásosabb személyisége között a magyar turizmusban.

Két évtizedes munkája eredményeként az alsópáhoki Kolping Hotel példaértékű teljesítményt nyújt a hazai családbarát szállodák piacán, sőt nemzetközi hírnevet is szerzett magának.

Az utóbbi években nagyszabású felújításokra került sor a szállodában. A központi épületben található félpanziós étterem és konyha 2016 márciusára lett kész, a felújítások záró momentumaként pedig, karácsonyra az Erzsébet ház is kívül-belül megújult. Egy szakmai lap belsőépítészeti pályázatán a leginnovatívabb vidéki szálloda címet is elnyerték. A folyamatos fejlesztést és erőfeszítéseket a szakmán kívül a hotel vendégei is értékelik.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Advent 4. hétvégéje

Ez már majdnem karácsony!

4.8 / 5

www.facebook.com

“A személyzet kedves. Étel bőséges. Vegánként külön odafigyeltek rá, hogy én is találjak megfelelő ételt a svédasztalon.”

Nagy

Booking.com, 2019. január 14.

  • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

    2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
    Tovább