Betöltés...
Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

2022. 11. 09.
2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnökeként bőven volt feladata a 8 régióban és a fővárosban is.
Szállodánk igazgatója a szakma érdekképviseletével töltött időszaka után újra alsópáhoki feladatainak szeretné szentelni magát, így nem indult újra az elnöki címért.

2022.11.09-én Baldauf Csaba leköszönt posztjáról, és a Radisson Blu Hotelben tartott tisztújító közgyűlésen az MSZÉSZ tagsága új elnököt, két alelnököt és felügyelőbizottságot választott.

A január 1-jétől kezdődő 2023-2024-es ciklusban ismét Flesch Tamás töltheti be szállodaszövetség elnöki posztját. A Continental Group ügyvezetője 2019. január és 2020. júliusa között már állt a szövetség élén, amelynek munkáját azóta tiszteletbeli elnökként segítette. Az elnök mellé két alelnököt választott a szövetség, ezen a poszton megerősítették Kovács Balázst, a Danubius Hotels vezérigazgatóját és új alelnöknek választották Juszkó Anitát, a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont igazgatóját.

Az MSZÉSZ élén dolgozó csapat évek óta dolgozik együtt, és ez a folytonosság is hozzájárul ahhoz, hogy a leghatékonyabban tudják a szakma érdekeit képviselni.
Baldauf Csaba tiszteletbeli elnökként segíti a jövőben a Szövetség munkáját.
A Kolping Hotel csapata nevében gratulálunk Flesch Tamásnak, munkájához és az előttünk álló kihívásokkal teli időszakhoz kitartást és sok sikert kívánunk!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Apa, csak még egyet! 4=3

Utolsó utáni csúszás, még egy kis játék

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“A kert őszi pompája, színei, a növények leírhatatlan. Nagyobb gyerekkel is kitűnő pihenési lehetőség, kisebbeknek gyerekparadicsom: minden szegletben megbújik valami játéklehetőség.”

BernathOrsi

TripAdvisor, 2020. november 12.

  • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

    2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
    Tovább