Betöltés...
Bobó és a Hanami találkozása!

Bobó és a Hanami találkozása!

2015. 11. 12.
Bobó is kipróbálta szépség- és egészségközpontunkat, a Hanami Beauty & Spat. Az eredmény magáért beszél!


Bobónak a legnagyobb öröm, ha minél több gyerek veszi körül. Talán hallottak róla, hogy néhány hete micsoda létszámmal döntöttük meg a gyerekrekordunkat? Minden szülő tudja, hogy néha egy-két gyerek is milyen sok energiát kíván, nem hogy 245 egyszerre?! Szegény Bobó akkor annyira elfáradt, hogy azóta sem heverte ki a nagy gyereksereg rajongását. Így közelgő születésnapjára nem is kaphatott volna tőlünk mást, mint egy kis kényeztetést szépség- és egészségközpontunkban, a Hanami Beauty & Spaban.

Bobó nagyon örült az ajándéknak és izgatottan várta az első kezelést. Meglepődve tapasztalta, hogy egy kád víz milyen különleges is lehet: levegőbuborékok masszírozták, illóolajok lazították el, sikerült a hétköznapi feladataiból teljesen kikapcsolnia.... Este várta újra a boldog gyereksereg az étteremnél, de közben érezte, hogy milyen jót tett neki a pihentető fürdő, mert sokkal tovább bírta a játékot a gyerekekkel! Talán éppen ezért még jobban kíváncsi volt a következő kezelésre. Nem is kellett csalódnia, a Hanami Beauty & Spaban megint valami különlegeset ajánlottak neki: aroma masszázst! A masszázsszobába lépve Bobó mintha egy egészen más dimenzióba került volna: a vidám gyerekzsivajt felváltotta a halk zene és míg Bobó ellazult, közben szakértő masszőrjeink fáradt izmait is felfrissítették. Bobó az aromamasszázs lassú, ritmikus, simító mozdulataihoz indiai növényi illóolajat választott kísérőnek.

És mi következett ezután? Meglepetés érte, mert arckezelésre invitálták! Egész eddig azt gondolta, hogy arckezelést, csak a hölgyek kaphatnak. A Hanami Beauty & Spaban viszont az urakra is gondolnak. Az arcmaszk a gránátalmával, a búzavirággal és a zsálya hatóanyagaival, érezte bőrén, hogy megfiatalította.

A napok óta tartó kényeztetés szépségközpontunkban megtette a hatását, mert ahogy a kezelőhelységből kilépett, még mi is nagyon meglepődtünk! Nézzék csak, Bobónak is mennyire tetszik az eredmény?

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Stoller® Babaúszó Tábor

5 év alatt ingyen kedvezménnyel!

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Nem először és nem utoljára vagyunk itt! :) Először 1, aztán 2, most már 3 gyerkőccel. :) A legeslegjobb Bobóországban, hogy mindig találunk valami újdonságot! Gyönyörű, rendezett mindig a kert, így tavasszal igazán csodálatos már most! Mindenhol rend és tisztaság!”

Ungvári-Lázár Anett

Facebook, 2020. március 11.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel