Betöltés...
Körbejártuk!

Körbejártuk!

2021. 04. 14.
Az alsópáhoki Kolping Hotel üzemeltetőinek új projektje, a Bobo Fun Park a hotel közvetlen szomszédságában épült.

Az építkezés a tervek szerinti ütemben halad, és a júniusra tervezett nyitás előtt most a regionális sajtó munkatársainak mutattuk meg elsőként, hogy mi is épül a páhoki domboldalon. Az építkezés-bejáráson a résztvevők együtt megnézték a létesítmény bevezető kampányfilmjét, majd Baldauf Csaba vezetésével a valóságban is megtekintették a már felépített játékelemeket.

A BOBO FUN PARK játszóház, trambulinpark, élményközpont és rendezvényhelyszín egyben. A Balaton szomszédságában fekvő adrenalin arénában 30 attrakció várja a család minden tagját: 3 emelet magas beltéri mászófalak, csúszdapályák, lézerlabirintus, „igazi” barlang, trambulin mezők és sok más izgalmas aktivitás. A környék legmenőbb szülinapi helyszíne és találkozóhelye. A 3000m2-es park önmagában egy vizuális sokkhatás. Kihívásaival kizökkenti a tiniket az online világból, a felnőttekből előhozza a gyermeki énjüket. Bátorságpróba, szórakozás és randihelyszín. Osztálykiránduláshoz és csapatépítő tréninghez trendteremtő környezet.

Tervezett nyitás: 2021. június
A létesítményben szeretettel várjuk a környéken lakókat, közelben pihenőket, kirándulókat is. A Kolping Hotel vendégei számára pedig a Bobo Fun Park színesítheti még tovább a családbarát szállodában eltöltött napokat.

A Bobo Fun Park a koronavírus helyzetben és az ezt övező kényszerű bezárások időszakában állami támogatás nélkül nem valósulhatott volna meg. A Kisfaludy-program 946 millió forintos támogatásával (45,3%-os támogatási intenzitással) készülő létesítmény kialakítása az előzetes vállalások szerint halad. A Bobo Fun Park legalább 15 új munkahelyet teremt, a csapat toborzása már zajlik.

A Baldauf Csabával készült interjúnkból még sok részlet kiderül! A cikk elolvasható a BOBO FUN PARK bevezető mini-honlapján: www.bobofunpark.hu

Kisfaludy Turisztikai Fejleztési Program

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Csak én és a gyerek(ek)

Nem számít, miért utazik egyedül a gyerek(ek)kel

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“Itt tényleg a kapun kívül hagyjuk a gondokat, az önfeledt szórakozás, pihenés, kikapcsolódás az elsődleges "feladat", ami nagyon jót tesz felnőttnek, gyereknek egyaránt.”

DBogii

TripAdvisor, 2020. november 05.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel