Betöltés...
Bobó-rajongók figyelem!

Bobó-rajongók figyelem!

2016. 01. 11.
Megjelent a szálloda első saját mesekönyve! Titkok, kalandok, és minden, amit Bobóról tudni szeretnének a gyerekek. A könyv most itt megrendelhető!


Most végre kiderül, honnan jött Bobó, és milyen kalandokon keresztül jutott el odáig, hogy a hotellel együtt felnőve megtalálta élete párját, Mimit, a csodaszép vízilólányt.

Régóta dédelgetett tervünk megvalósításakor különleges összefogás eredményének örülhetünk. A történeteket Boldizsár Ildikó meseterapeuta tollából ismerhetik meg a legkisebb vendégeink, így a könyv értékes szereplőként kerülhet be a kedvenc esti mesék közé. Az izgalmas sorokat Timkó Bíbor illusztrációi keltik életre.

A könyv árából befolyó teljes összeget felajánljuk a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványnak.
Törzsvendégeink körében máris nagy az érdeklődés, a limitált példányszámú könyvek egy része már a nyomdába adás pillanatában gazdára talált. A könyv a helyszínen már megvásárolható, és itt pedig megrendelhető!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Tavaszi szünet és húsvét

Ünnepi hagyományok és iskolásszórakoztatás

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“Itt tényleg a kapun kívül hagyjuk a gondokat, az önfeledt szórakozás, pihenés, kikapcsolódás az elsődleges "feladat", ami nagyon jót tesz felnőttnek, gyereknek egyaránt.”

DBogii

TripAdvisor, 2020. november 05.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel