Betöltés...

Bobóország játékszabályai

Bobóország egy szállodai óvoda, melyre bizonyos vonatkozásban lazább szabályok vonatkoznak. Van azonban néhány előírás, melyek itt ugyanolyan fontossággal bírnak, mint más közintézményben! Ennek egyszerű oka van: szeretnénk, ha gyermekeik biztonságban lennének, ill. a nyaralás után nem betegen távoznának Bobóországból. Ehhez elengedhetetlen az Önök együttműködése!

 • Fertőző beteg, lázas, kiütéses gyermek az óvodát nem látogathatja! Ennek betartásáról az óvónő/animátor saját hatáskörben bármikor intézkedhet.
 • Bobóország helyiségeit, játékait, eszközeit, a játszótereket mindenki köteles rendeltetésszerűen használni. Bobóországból játékot elvinni tilos! Aki az óvónővel/animátorral egyeztetve egy estére mégis elviszi, kérjük, másnap nyitásra hozza vissza.
 • Amennyiben valamely gyermek viselkedésével bántja, veszélyezteti a többi gyermeket, az óvónő/animátor saját hatáskörben kiutasíthatja Bobóország területéről.
 • Óvónőink, animátoraink nem rendelkeznek gyógypedagógiai végzettséggel, így az értelmileg vagy mozgásukban akadályozott gyermekek megőrzését nem tudjuk biztosítani. Amennyiben a gyermek csak enyhe mértékben akadályozott, szívesen teszünk egy próbát, de fenntartjuk annak lehetőségét, hogy akár rövid időn belül elálljunk a szolgáltatás nyújtásától. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy ez nem diszkrimináció, hanem felelősségteljes gondolkodás.
 • Felügyeletre átvett gyermek esetén felelősséget csak akkor tudunk vállalni, ha a szülő a jelenléti ívet kitöltötte, és azt a szülő és az óvónő/animátor is kézjegyével ellátta. Felügyeletre átvett gyermek legalább 1 szülője a felügyelet időtartama alatt a szálloda 10 hektáros területén kell tartózkodjon.
 • Gyermek- és bébimegőrzésnél minden esetben kérjük megadni azt a telefonszámot, melyen a szülőt bármikor el lehet érni.
 • Bébi felügyelet esetén kérjük a kedves szülőt, hozzon magával a gyermek részére pelenkát, valamint enni- és innivalót. (1-3 év)
 • A szálloda a játékeszközöket, játszószobákat az előírásoknak megfelelően fertőtleníti, ekkor az eszközök, játszószobák ideiglenesen nem használhatók.

Köszönjük együttműködésüket!

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Én és a gyerek(ek)

Nem számít, miért utazik egyedül a gyerek(ek)kel

4.8 / 5

www.google.com

“A felnőtt wellnessben szinte az egész hétvége alatt kettesben voltunk a feleségemmel, nagyon kellemeset tudtunk pihenni. :) Ja és a páros masszázs is isteni volt... :)”

mmaarrccii

TripAdvisor, 2020. szeptember 22.

 • A mindennapok hősei

  A gyerekekhez sok energia kell. Akkor is, ha ketten vagyunk a szülőszerepre, és akkor is, ha mindenki egészséges. 
  Tovább
Familotel