Betöltés...
Most a tetőre, később falra mászunk

Most a tetőre, később falra mászunk

2020. 10. 27.

Bokrétaünnep Bobóéknál - avagy szállodaigazgató a háztetőn

Baldauf Csaba néha felmászik a háztetőre. Nem egy fura kihívásnak hódol az amúgy tériszonyos szállodaigazgató, sokkal inkább hagyománytisztelet viszi a magasba. Régen is megünnepelték, ha egy építkezés a legmagasabb pontjára ért. A bokrétaünnep hagyományait tartva, a Kolping Hotel területén zajló Bobo Fun Park mérföldkövét ünnepeltük ma a szálloda munkatársaival és a kivitelezésben részt vevő cégek dolgozóival. Fenn a tető magasan! A kilátás gyönyörű, még a Balaton is megcsillan a horizont szélén. Itt lobog most már a bokréta, amit szállodánk munkatársai készítettek, és az igazgató személyesen vitte a helyszínre.

Innen azonban már komoly segítséget kapott, „csak” másznia kellett, a bokrétát egy óriás daru emelte fel, és a magasban adta át neki . Itt Kónya Zoltán generálkivitelezővel közösen tűzték ki a bokrétát.
Újra a biztonságos talajon állva már könnyebben mondott beszédet az igazgató, aki a sokadik építkezést vezényli le a 25 éves jubileumára készülő szállodában. Beszédében megemlítette, hogy legutóbb 8 éve kellett magasra mászni, mikor az egyik szállásépület felújításakor új tetőt kapott az épület. Baldauf Csaba megköszönte az eddigi munkát a helyszínen összegyűlt szakember gárdának. Külön kitért rá, hogy a kormány és a szálloda tulajdonosainak támogató hozzáállása nélkül, a mai nehéz gazdasági helyzetben nem lenne lehetőségünk közösen ünnepelni.

Az építkezés a tervezett ütemben halad, és mindenki a legjobb tudása szerint dolgozik azon, hogy létrejöjjön egy egyedülálló turisztikai attrakció itt az alsópáhoki domboldalon. Az 5000 négyzetméteres épületben többek között 8-10 méter magas beltéri mászófalak, csúszdapályák, lézerlabirintus, trambulin mező és sok más élményelem is megtalálható lesz majd. A több mint 2 milliárd forintos beruházás a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program 950 millió forintos támogatásával valósul meg 2021 nyarára.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Pünkösdi hosszú hétvége

Ez már majdnem nyár. Élvezzük!

5.6 / 6

www.holidaycheck.de

“Nagyon szuper hely! Kisgyerekeknek meg Kánaán. Szerintem kb. 1 éves kortól már nyugodtan viheted a gyereket. A Stoller babaúszás, amit rendszeresen tartanak itt, pedig külön ajánlott! Akar 2-3 hónapos kortól.”

Máté Horváth

Google, 2019. április 30.

  • Mindenki egy dátumra vár

    Mi most húsvétra készülünk!
    Tovább