Betöltés...
Most a tetőre, később falra mászunk

Most a tetőre, később falra mászunk

2020. 10. 27.

Bokrétaünnep Bobóéknál - avagy szállodaigazgató a háztetőn

Baldauf Csaba néha felmászik a háztetőre. Nem egy fura kihívásnak hódol az amúgy tériszonyos szállodaigazgató, sokkal inkább hagyománytisztelet viszi a magasba. Régen is megünnepelték, ha egy építkezés a legmagasabb pontjára ért. A bokrétaünnep hagyományait tartva, a Kolping Hotel területén zajló Bobo Fun Park mérföldkövét ünnepeltük ma a szálloda munkatársaival és a kivitelezésben részt vevő cégek dolgozóival. Fenn a tető magasan! A kilátás gyönyörű, még a Balaton is megcsillan a horizont szélén. Itt lobog most már a bokréta, amit szállodánk munkatársai készítettek, és az igazgató személyesen vitte a helyszínre.

Innen azonban már komoly segítséget kapott, „csak” másznia kellett, a bokrétát egy óriás daru emelte fel, és a magasban adta át neki . Itt Kónya Zoltán generálkivitelezővel közösen tűzték ki a bokrétát.
Újra a biztonságos talajon állva már könnyebben mondott beszédet az igazgató, aki a sokadik építkezést vezényli le a 25 éves jubileumára készülő szállodában. Beszédében megemlítette, hogy legutóbb 8 éve kellett magasra mászni, mikor az egyik szállásépület felújításakor új tetőt kapott az épület. Baldauf Csaba megköszönte az eddigi munkát a helyszínen összegyűlt szakember gárdának. Külön kitért rá, hogy a kormány és a szálloda tulajdonosainak támogató hozzáállása nélkül, a mai nehéz gazdasági helyzetben nem lenne lehetőségünk közösen ünnepelni.

Az építkezés a tervezett ütemben halad, és mindenki a legjobb tudása szerint dolgozik azon, hogy létrejöjjön egy egyedülálló turisztikai attrakció itt az alsópáhoki domboldalon. Az 3000 négyzetméteres épületben többek között 8-10 méter magas beltéri mászófalak, csúszdapályák, lézerlabirintus, trambulin mező és sok más élményelem is megtalálható lesz majd. A több mint 2 milliárd forintos beruházás a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program 950 millió forintos támogatásával valósul meg 2021 nyarára.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Szüreti hétvége

Vidéki hagyományok, természetközeli élmény

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“Az gyermekfelügyelet nem azt jelenti, hogy diákmunkások kamaszok játszanak a gyerekekkel és ha akarod nézheted, hanem szakképzett óvónők jó minőségű fejlesztő és rengetegféle társasjátékkal, kézügyességed fejlesztő foglalkozásokkal teszik élvezetessé a gyermek számára az ottlétet. És vigyáznak a gyerekekre! Akár az egy éves gyermeket is ott lehet hagyni és egy kicsit kettesben lenni, élvezni azt amit máshol nem lehet a gyerkőcöktől, bármennyire is imádjuk őket.”

szabotimi55

TripAdvisor, 2019. október 24.

  • Az „Év Családbarát szállodája” ötödször is a Kolping Hotel

    Az Utazó magazin idén már 19. alkalommal díjazta az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóit, és most először a hazai és határon túli szálláshelyek és éttermek mellett, a diaszpóra magyar szolgáltatók is elismerésben részesültek.
    Tovább