Betöltés...
Booking Kiválóság Díj

Booking Kiválóság Díj

2015. 01. 13.
A Booking.com 2014-es vendégértékeléseiért Kiválóság Díjban részesült a Kolping Hotel!


Egy szálloda életében a vendégértékelésnek kiemelkedő fontossága van és jelentősége töretlenül nő. Napjainkban számos helyen „hangot adhatnak” véleményüknek a turisták. Nyaralás előtt mindenki szívesen olvassa mások véleményét a kiválasztott szállásról, és mint tudjuk, az utazók döntéseit nagyban befolyásolják az interneten elérhető tartalmak.

Az egyik ilyen oldal a Booking.com foglalási oldal is. Tudták, hogy ezen az oldalon csak az mondhat véleményt egy szállodáról, aki járt is ott? Náluk minden értékelés valódi! Biztos Ön is szeret utazás előtt tájékozódni az uticélról. A Booking.com-on bízhat abban, hogy valódi élményeken alapulnak a bejegyzések. Éppen ezért nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az Önök valódi értékelése alapján a Booking.com 2014-es vendégértékeléseiért Kiválóság Díjban részesültünk.

Számunkra vendégeink elégedettsége a legfontosabb, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a vendégértékelésekre. Legújabb fejlesztéseinkbe is beépítjük vendégeink véleményét, és mi mindent megteszünk azért, hogy kikapcsolódásuk sokáig emlékezetes legyen, de hogy valóban sikerült-e, azt csak az Önök visszajelzéseiből tudhatjuk meg. Járt már nálunk és a Booking.com-on keresztül foglalt? Írjon véleményt most vagy böngésszen a többiek véleményei között!

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Én és a gyerek(ek)

Nem számít, miért utazik egyedül a gyerek(ek)kel

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Reggeli és vacsora tökéletes volt, ételek minősége, íze és a tálalás, nálunk maximum pontot érdemel.”

Bakter30

TripAdvisor, 2019. július 02.

  • A mindennapok hősei

    A gyerekekhez sok energia kell. Akkor is, ha ketten vagyunk a szülőszerepre, és akkor is, ha mindenki egészséges. 
    Tovább
Familotel