Betöltés...
Booking Traveller Review Award: a valódi vendégtapasztalat díja

Booking Traveller Review Award: a valódi vendégtapasztalat díja

2022. 01. 31.
Tudták, hogy a booking.com szállásfoglaló oldalon csak az mondhat véleményt egy szállodáról, aki járt is ott? Így az itt olvasható értékelések valós tapasztalatokon alapulnak.

A világ minden tájáról érkező utazók visszajelzései alapján került be szállodánk a legjobbak közé. Éppen ezért nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ilyen valódi vélemények alapján a Booking.com 2021-es vendégértékeléseiért Kiválóság Díjban részesültünk. Köszönjük!

Járt már nálunk és a Booking.com-on keresztül foglalt? Írjon véleményt most vagy böngésszen a többiek véleményei között!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

1 nagyi/papi ingyen pihen!

Nagy pihenés nagyszülővel

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“Apartmanházat béreltünk, modern, nagyon tiszta, hangulatos. Több eszközt biztosítanak (pl.: babaágy, babakocsi, pelenkázó, kád, bili), amit nem kell otthonról így magunkkal vinni, ez nagy kényelmet biztosít. Illetve még a matracok, párnák nagyon kényelmesek voltak, amikkel a különböző hotelekben mindig gondom volt idáig.”

Destination626906

TripAdvisor, 2020. augusztus 05.

  • Az év családbarát szállodája. 2022-ben újra!

    A 25 éves Utazó magazin idén ismét meghirdette hagyományos, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgálatóit díjazó közönségszavazását.

    Tovább
Familotel