Betöltés...
Búcsú 2.0

Búcsú 2.0

2020. 11. 09.

Kormány mai döntése értelmében a szállodák 11.10-12.10. között nem fogadhatnak vendégeket.

Sajnos így nekünk is újra búcsúzni kell, és megint csak a kulisszák mögött tehetjük a dolgunkat.

  • A jelenleg nálunk pihenőkkel itt a helyszínen megbeszéltük a helyzetet. Még megköszöntjük a szülinaposokat, még főzünk, még csobog a víz az élményfürdőben. Mindent megteszünk, hogy enyhítsük a hirtelen döntés kellemetlenségeit, és azok a vendégek is szép emlékekkel távozzanak tőlünk, akiknek rajtunk kívülálló okokból váratlanul meg kellett szakítani a pihenésüket.
  • Azokat a vendégeket, akik a következő egy hónapban pihentek volna nálunk, a módosítási és lemondási lehetőségekkel hamarosan megkeressük. Mindenkit visszavárunk!
  • Kérjük, akik december 10. utáni időpontra foglaltak, még várjanak a döntéssel, ne mondják le az utazásukat. Időben jelentkezni fogunk, ha a helyzet körülöttünk még mindig nem a gondtalan utazásról szól.

A mai napunk a mélységeké és a magasságokáé volt. A bezárás hírével szembesülni nem könnyű dolog. De amíg vendég van a házban, szomorúságnak és pániknak helye nincs! Itt ma még csakazértis pihenés van!
Aztán jött a facebookon néhány kedves üzenet. Vendégektől, akik értik, és érzik, hogy itt sok-sok munkatárs sorsa múlik a bezárás tényén. Kaptunk szeretetet, hogy tartsunk ki, mert ők visszavágynak és vissza is jönnek majd ide.
Aztán a postás gyerekrajzokat hozott, Vivien és Emese üzentek Bobónak, és postára adták. Áhítat, imádat. Ezért dolgozunk!
Aztán egy anyuka e-mailje esett be, aki megosztotta velünk örömét, hogy kisfia Bobóékat hivatalosan is családtagokká fogadta. Minden sora ajándék. Köszönjük!

Az elmúlt hetek tapasztalatai és a sok kedves vendég-visszajelzés megerősített bennünket abban, hogy a családi kikapcsolódásra szükség van. Talán jobban mint bármikor.
Készen állunk, hogy december 11-től újranyissuk a kapukat.

Várjuk a részletes szabályozást, és folyamatosan jelentkezünk friss hírekkel itt a honlapunkon és facebook oldalunkon.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

(Mese)filmbe illő nyár

A legjobb áron előfoglalási akciókkal!

4.8 / 5

www.google.com

“4 csillagos szálloda 5 csillagos ellátással. Eddig is mindig jól éreztük magunkat, de az újdonságok (több játszótér, csúszda) még élvezetesebbé tették az itt tartózkodásunkat. A szobák tisztasága, a dolgozók figyelmessége továbbra is kiváló.”

Pernyész Zsolt

TripAdvisor, 2023. szeptember 14.

  • Baldauf Csaba ismét a Turizmus 50 fontos szereplője között

    Szállodánk igazgatója 9. alkalommal kapott helyet az előkelő listán az idén 10. jubileumát ünneplő kiadványban.

    Tovább
Familotel