Betöltés...
Búgócsiga hét

Búgócsiga hét

2024. 10. 21 - 2024. 10. 24.
6 éves korig

Törekyné Nagy Zsuzsanna, a Búgócsiga foglalkozás vezetője, az Aranykapu zenekar énekesnője már igazi rajongótábort gyűjtött vendégeink körében. Programjaira örömmel visszajárnak a családok. Mi lehet az éneklő édesanya titka? A sokrétű jártasság a gyerekekkel való foglalkozásban? A hangszeres, zenei alapok? A gyerekek szeretete? „Pörgesse meg” velünk a Búgócsigát! 

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt?

  • Hétfőtől csütörtökig zenés mondókázás 30 percben korcsoportonként felosztva:
    • A zenebölcsiben 3 éves korig várjuk a legkisebbeket. A népi lovagoltatókat, döcögtetőket, sétáltatókat, cirógatókat, zsuppoltatókat és altatókat megfűszerezzük csodás gyermekversekkel és népdalokkal, majd hozzáadunk még egy csipet furulyaszót, xilofont és triangulumot, majd a végén megszórjuk sok-sok labdával és egy nagy ejtőernyővel.
    • A zeneovi 3 évestől 6 éves korig a nagyobbak foglalkozása, ahol a sok vidám dal, mondóka és körjáték mellett, bábozunk, buborékot fújunk, varázsolunk ritmushangszerekkel, ejtőernyővel, és a gyerekek kipróbálhatják a mászó-alagutat.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Kapcsolódó akciók

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Stoller® Babaúszó Tábor

Vízalatti babakaland

4.8 / 5

www.google.com

“Negyedik alkalommal jártunk Bobóországban, ami mindig nagy élmény a gyerekeknek. Most egy 6 évessel és egy 5 hónapossal érkeztünk. A kislányunk már hetekkel indulás előtt csak arról beszélt, hogy mennyire várja. Idén legjobban a felújított játszóterek tetszettek neki, a kalózhajóson sok elem màr kifejezetten nagyobb gyerekeknek való. Emellett minden adott volt ahhoz is, hogy a pici babával kényelmesen pihenhessünk. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Ételallergia miatt többször kértük a segítségüket és ha nem volt a büfévacsorában megfelelő étel, külön készítettek. Szobák: Szép, tiszta szobák. Ha nem kérünk takarítást, plusz Bobó bankót kapnak a gyerekek. ”

Szár Mária

Google, 2023. június 13.

  • TripAdvisor Travelers’ Choice Award 2024

    2024-ben ismét a szállodák TOP 10%-ba tartozik a Kolping Hotel, és ezáltal újabb 1 évig büszkén viselhetjük a Tripadvisor Travelers' Choice Award 2024 díjat. 

    Tovább
Familotel