Betöltés...
Családbarát szálloda az „Utazó” véleménye alapján

Családbarát szálloda az „Utazó” véleménye alapján

2017. 05. 11.
Az Utazó magazin 2017-ben is kihirdette az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóit kereső közvélemény kutatásának eredményeit. Az olvasók és a szakma képviselőinek véleménye alapján az „Év családbarát szállodája” a Kolping Hotel lett.


A díjat Baldauf Csaba, a Kolping Hotel igazgatója vette át, aki elmondta, hogy különösen fontosnak tartja a vendégvélemények informáló és közvetlen piacformáló erejét.

Az ünnepélyes díjátadásra a 2017. május 10.-én megrendezett TURIZMUS és PROFIT 2017 konferencián került sor, amelyen Nyitrai Zsolt, a stratégia társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott is részt vett.
A díjátadót a turisztikai szolgáltatóknak szóló szakmai konferencia követte a hazai turizmus neves szereplőivel. Szerencsére az utóbbi időben rangos díjak sorát kaptuk. Mindegyikre büszkék vagyunk. Erre pont azért, mert a nagyközönségtől jött a pozitív visszajelzés. Köszönjük azoknak, akik részt vettek a közvélemény kutatásban!

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

(Mese)filmbe illő nyár

Indulhat a mozi!

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“A szálloda hozzáállása és kommunikációja kitűnő volt, a karatén helyzet miatti hirtelen jogszabály változást a lehető legrugalmasabban kezelték, így ha rövidebb időre is, de ki tudtuk élvezni a hotel szolgáltatásait.”

fulopgaborgaga

TripAdvisor, 2020. november 12.

  • A mindennapok hősei

    A gyerekekhez sok energia kell. Akkor is, ha ketten vagyunk a szülőszerepre, és akkor is, ha mindenki egészséges. 
    Tovább
Familotel