Betöltés...
Családbarát szálloda az „Utazó” véleménye alapján

Családbarát szálloda az „Utazó” véleménye alapján

2017. 05. 11.
Az Utazó magazin 2017-ben is kihirdette az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóit kereső közvélemény kutatásának eredményeit. Az olvasók és a szakma képviselőinek véleménye alapján az „Év családbarát szállodája” a Kolping Hotel lett.


A díjat Baldauf Csaba, a Kolping Hotel igazgatója vette át, aki elmondta, hogy különösen fontosnak tartja a vendégvélemények informáló és közvetlen piacformáló erejét.

Az ünnepélyes díjátadásra a 2017. május 10.-én megrendezett TURIZMUS és PROFIT 2017 konferencián került sor, amelyen Nyitrai Zsolt, a stratégia társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott is részt vett.
A díjátadót a turisztikai szolgáltatóknak szóló szakmai konferencia követte a hazai turizmus neves szereplőivel. Szerencsére az utóbbi időben rangos díjak sorát kaptuk. Mindegyikre büszkék vagyunk. Erre pont azért, mert a nagyközönségtől jött a pozitív visszajelzés. Köszönjük azoknak, akik részt vettek a közvélemény kutatásban!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Egy Szilveszter mind fölött

Bobófalva Szövetsége

4.8 / 5

www.facebook.com

“Ismét szuper napokat töltöttünk itt, a gyerekek szokás szerint haza sem akarnak menni. Nagyon szeretjük a délutáni keresős játékokat, de kihagyhatatlan a napi kézműves foglalkozás is. Végigcsináltuk a QR-kód keresős játékot is, amit a gyerekekkel együtt szintén mi is nagyon élveztünk. Köszönjük a rengeteg élményt, amit minden alkalommal Bobóországtól kapunk!”

Fésüsné Futó Ildikó

Facebook, 2020. február 14.

  • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

    2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
    Tovább