Betöltés...
Családbarát vállalat 2014

Családbarát vállalat 2014

2014. 10. 20.

A Kolping Hotel átvehette a Családbarát vállalat címet 2014. október 17-én.

A Három Királyfi és Három Királylány Mozgalom által kiírt pályázat azokat a cégeket jutalmazta, amelyek vállalták, hogy családbarát, munka és magánélet egyensúlyát támogató működésükkel segítik a társadalom családbarát gondolkodásának kialakítását, és ezt a szellemiséget beépítik a vállalatvezetési módszerekbe. A Kolping Hotel elismerő oklevelet vehetett át a mozgalom által kiírt Családbarát vállalat pályázaton elért különdíjáért 2014 októberében.

A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom önkéntesek segítségével olyan projekteket és programokat valósít meg, melyek elősegítik a tervezett gyerekek megszületését.

A Családbarát munkahely projekt célja, hogy a munkáltatók és a munkavállalók együtt olyan környezetet teremtsenek, melyben mindenki jobban érzi magát, otthoni és munkahelyi feladatait jobban össze tudja egyeztetni, hogy a tervezett gyerekek könnyebben megszülethessenek.

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

A legidősebb gyerek ingyen pihen

4 éjtől ajándék Bobo Fun Park belépővel

4.8 / 5

www.google.com

“Másodjára voltunk itt, de biztosan megyünk még idén! A családi lakosztály álom, imádták a gyerekek, és mi is! Rengeteg hasznos dolog található.”

Eser Barbi

Facebook, 2020. február 03.

  • A mindennapok hősei

    A gyerekekhez sok energia kell. Akkor is, ha ketten vagyunk a szülőszerepre, és akkor is, ha mindenki egészséges. 
    Tovább
Familotel