Betöltés...
Családbarát Hely és Családbarát Munkahely a Kolping!

Családbarát Hely és Családbarát Munkahely a Kolping!

2019. 12. 11.

A Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. a Családbarát Hely tanúsító védjegy programot dolgozott ki, hogy megkülönböztethetővé váljanak azok a szolgáltatóhelyek és munkahelyek, ahol kiemelt szerepet játszik a családbarátság.

Családbarát hely tanúsító védjegy első minősítéseinek átadó ünnepsége december 11-én volt az Uránia Nemzeti Filmszínházban. Az első minősítettek között a Kolping Hotel Spa & Family Resort képviseletében Baldauf Csaba igazgató is a színpadra léphetett.
Több mint ezren jelentkeztek, és közel 400 munkahely és szolgáltató vehette át a Családbarát Hely tanúsító védjegy Bronz fokozatát. Az elismeréseket Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár adta át.

Az államtitkár asszony ünnepi beszédébe személyes élményét is beleszőtte. Bár a név említése nélkül beszélt egy szállodáról, ahol minden apróság a családokról szól. Mi biztosak vagyunk benne, hogy mi voltunk az a bizonyos szálloda.

A többfokozatú rendszerben a későbbiekben az ezüst, illetve az arany fokozatra is lehet majd pályázni. Mi ott leszünk!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Egy Szilveszter mind fölött

Bobófalva Szövetsége

4.8 / 5

www.facebook.com

“5 éves kislányom 2 nappal a pihenésünk után: "Apa, én olyan szomorú vagyok, hogy el kellett jönnünk Alsópáhokról..."”

nema1987

TripAdvisor, 2020. szeptember 30.

  • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

    2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
    Tovább