Betöltés...
Családi élményekből „kiválóan megfelelt”

Családi élményekből „kiválóan megfelelt”

2018. 05. 23.

A TripAdvisor®, a világ legnagyobb utazási oldala Kiválósági Tanúsítvánnyal ismerte el szállodánkat.

Az év vége közeledtével mindenki izgatottan várja, hogy milyen értékelés kerül majd a bizonyítványba. Nem vagyunk ezzel máshogy mi sem, a különbség csak annyi, hogy bennünket a tanárok helyett vendégeink értékelnek.

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt évben leadott vendég-visszajelzések alapján - immár hatodik alkalommal – 2018-ban is elnyertük a Tripadvisor Kiválósági Tanúsítványát. Ezzel a kitüntetéssel olyan úticélokat ismernek el, amelyek vendégeiknek folyamatosan nagyszerű élményeket nyújtanak, és a világszerte ismert portálon kiváló utazói értékeléseket kapnak. Köszönjük mindazoknak, akik véleményükkel ehhez a díjhoz hozzájárultak. Ezek a pozitív visszajelzések sarkallnak bennünket arra, hogy évről évre megújulva, még magasabb minőségű szolgáltatásokkal várjuk a pihenni vágyó családokat.

Ön is elégedett vendégünk volt, de még nem értékelt bennünket? Ossza meg tapasztalatát a Tripadvisoron Ön is!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Előfoglalás Nyár 2023

Tündérkertből az Adrenalin Arénába

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Kiderült, hogy már a 18. alkalommal voltunk itt. Ez mindent elárul...Igaz a gyerekek lassan felnőttek, de még mindig visszavágynak.”

Tar Tímea

TripAdvisor, 2021. május 29.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel