Betöltés...
A családok megmondták, (m)ilyen a jó nyaralás!

A családok megmondták, (m)ilyen a jó nyaralás!

2017. 05. 10.

21 év ide vagy oda… mi azért folyamatosan tökéletesítjük szolgáltatásunkat. Szeretnénk minél jobban megismerni vendégeink igényeit, kéréseit, álmait. Áprilisban meg is kerestük egy kérdőívvel azokat az utazáskedvelőket, akik tudják, hogy milyen a jó családi nyaralás.

Legnagyobb örömünkre, közel 8000 fő válaszolt kérdéseinkre, ami már statisztikailag is komoly szám. A kitöltők között komoly nyeremények kerültek kisorsolásra május 10-én! A nyertesek kiválasztását a „vak” szerencsére bíztuk, egy szoftver segítségével egyetlen gombnyomással dőlt el, hogy kik lesznek a nyertesek. Az izgalmas eseményen jelen volt a Kolping Hotel vezetősége és Bobó és Mimi is a szálloda kabalaállatai. Gazdára talált az 5 db 100.000 Ft értékű Kolping Hotel utalvány, és 10 db meglepetéscsomag Bobóországból. A nyerteseknek ezúton is gratulál a hotel vezetősége. E-mailben kapnak értesítést, a nyereményüket postán fogják megkapni.

Köszönjük azoknak, akik megosztották velünk véleményüket a jó családi nyaralásról.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Karácsony - Csodavárás

Meghitt ünnep a második otthon melegében

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Sok helyen jártunk már, ez az egyetlen hely, ahol tényleg tudunk pihenni gyerekekkel, gyerekek mellett is és minden jól alakul mindig. :) A gyerkőcöket ügyes szakemberek kezei közt tudhatjuk, amíg mi a csendes wellnessben pihenünk! Hát ez a hab a tortán! Ők is imádják, és persze mi is. :) Nem először, de nem is utoljára járunk itt.”

Bakróné Gubacsi Anikó

Facebook, 2020. március 10.

  • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

    2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
    Tovább