Betöltés...
A családok megmondták, (m)ilyen a jó nyaralás!

A családok megmondták, (m)ilyen a jó nyaralás!

2017. 05. 10.

21 év ide vagy oda… mi azért folyamatosan tökéletesítjük szolgáltatásunkat. Szeretnénk minél jobban megismerni vendégeink igényeit, kéréseit, álmait. Áprilisban meg is kerestük egy kérdőívvel azokat az utazáskedvelőket, akik tudják, hogy milyen a jó családi nyaralás.

Legnagyobb örömünkre, közel 8000 fő válaszolt kérdéseinkre, ami már statisztikailag is komoly szám. A kitöltők között komoly nyeremények kerültek kisorsolásra május 10-én! A nyertesek kiválasztását a „vak” szerencsére bíztuk, egy szoftver segítségével egyetlen gombnyomással dőlt el, hogy kik lesznek a nyertesek. Az izgalmas eseményen jelen volt a Kolping Hotel vezetősége és Bobó és Mimi is a szálloda kabalaállatai. Gazdára talált az 5 db 100.000 Ft értékű Kolping Hotel utalvány, és 10 db meglepetéscsomag Bobóországból. A nyerteseknek ezúton is gratulál a hotel vezetősége. E-mailben kapnak értesítést, a nyereményüket postán fogják megkapni.

Köszönjük azoknak, akik megosztották velünk véleményüket a jó családi nyaralásról.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Tavaszi szünet és húsvét

Ünnepi hagyományok és iskolásszórakoztatás

4.8 / 5

www.google.com

“Gyerekparadicsom hozzáértő és kedves animátorokkal. Reggeltől nap végéig változatos és kreatív programokkal, unatkozni itt nem lehet.”

Trestyén Eszter

Facebook, 2020. augusztus 08.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel