Betöltés...
Design beton kavicsok a Kolping Hotelben

Design beton kavicsok a Kolping Hotelben

2015. 06. 10.
Hosszas várakozás után elkészültek és birtokba vehetők az óriási napozókavicsok a hotel 10 hektáros parkjában.


Boldog Anita és márkája az Úszó beton szigetekről lett ismert designer körökben és a sajtóban. Anita tervezőként mindig magában az anyagban gondolkodik és fontos számára, hogy felülírja a sztereotípiákat, amiket a betonról hisznek. Ami szögletes és ridegként él a fejekben, arról megmutatja, hogy lehet kerekded és kedves. Ez érezhető minden tárgyán és termékén.

Ezúttal az Úszó beton szigetek szárazföldi, kisebb változatát készítette el. Ezek a formatervezett, természetbe illő, sima és gömbölyű betonkavicsok szállodai környezetben elsőként a Kolping Hotelben kaptak helyet, hogy szállodánk vendégei kényelmesen pihenhessenek a parkban. A tervezésnél fontos volt a maximális komfort, a kimélyítések, gömbölyű formák kényelmesek ülő és félfekvő pózban is, ráadásul Anita külön figyelt arra is, hogy szállodánk legkisebb vendégei, a gyerekek biztosan meghódítandó sziklaként látják majd a "kerti bútorokat", amik biztonságosan még akkor is, ha csúcstámadást hajtanak is rajta végre.

Köszönet érte a .ab concrete design munkatársainak!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Előfoglalás Nyár 2023

Tündérkertből az Adrenalin Arénába

4.8 / 5

www.facebook.com

“Itt tényleg a kapun kívül hagyjuk a gondokat, az önfeledt szórakozás, pihenés, kikapcsolódás az elsődleges "feladat", ami nagyon jót tesz felnőttnek, gyereknek egyaránt.”

DBogii

TripAdvisor, 2020. november 05.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel