Betöltés...
Design beton kavicsok a Kolping Hotelben

Design beton kavicsok a Kolping Hotelben

2015. 06. 10.
Hosszas várakozás után elkészültek és birtokba vehetők az óriási napozókavicsok a hotel 10 hektáros parkjában.


Boldog Anita és márkája az Úszó beton szigetekről lett ismert designer körökben és a sajtóban. Anita tervezőként mindig magában az anyagban gondolkodik és fontos számára, hogy felülírja a sztereotípiákat, amiket a betonról hisznek. Ami szögletes és ridegként él a fejekben, arról megmutatja, hogy lehet kerekded és kedves. Ez érezhető minden tárgyán és termékén.

Ezúttal az Úszó beton szigetek szárazföldi, kisebb változatát készítette el. Ezek a formatervezett, természetbe illő, sima és gömbölyű betonkavicsok szállodai környezetben elsőként a Kolping Hotelben kaptak helyet, hogy szállodánk vendégei kényelmesen pihenhessenek a parkban. A tervezésnél fontos volt a maximális komfort, a kimélyítések, gömbölyű formák kényelmesek ülő és félfekvő pózban is, ráadásul Anita külön figyelt arra is, hogy szállodánk legkisebb vendégei, a gyerekek biztosan meghódítandó sziklaként látják majd a "kerti bútorokat", amik biztonságosan még akkor is, ha csúcstámadást hajtanak is rajta végre.

Köszönet érte a .ab concrete design munkatársainak!

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Én és a gyerek(ek)

Nem számít, miért utazik egyedül a gyerek(ek)kel

5.9 / 6

www.holidaycheck.de

“A gyerekek imádják, 6 éve minden évben megyünk! Ha megkérdezzük a gyerekeket hova menjünk, a válasz Bobóországba! Amíg a gyerekek az oviban vannak a szülők is feltöltődhetnek a wellness részlegen. Kedves, segítőkész személyzet!”

Szilvia B

TripAdvisor, 2023. június 14.

  • A mindennapok hősei

    A gyerekekhez sok energia kell. Akkor is, ha ketten vagyunk a szülőszerepre, és akkor is, ha mindenki egészséges. 
    Tovább
Familotel