Betöltés...
Szabaduló szoba? Itt egy egész szálloda a játékterep!

Szabaduló szoba? Itt egy egész szálloda a játékterep!

2022. 06. 03.
Új, digitális kalandjáték a pünkösdi hosszú hétvégétől a Kolpingban!

A sok aktív program közben jöhet egy kis digitális kaland? A szállodában 4 különböző helyszínen a család minden tagját izgalmas kihívások várják.

A játékot elindítva már indul is a kaland, valódi szereplőkkel egy virtuális világban. A főhős maga a játékos, akit rejtélyes feladatok elé állít a történet. Van ahol egy varázserdő a helyszín, míg máshol a tét a bolygó megmentése. Állomásról állomásra haladva fokozódik az izgalom, és újabb rejtvények vezetnek el a végső megoldáshoz.

3 különböző téma, többféle korosztálynak. Akár felnőttek is belevághatnak!

  • Magical Forest: 7-12 éves gyerekek, a szüleikkel együtt játszva (45 perc)
  • Mission: Planet Blue: 11-17 korosztály + felnőttek számára (60 perc)
  • Those Who Remained Awake: 15+ korosztály (60 perc)

Érdemes akár többen összefogni, hogy a digitális élmény társas játékká váljon!

Az első epizód mindegyik történetben ingyen kipróbálható. A folytatáshoz a helyszínen bankkártyával lehet váltani jegyet, amivel 24 óra áll rendelkezésre a játék befejezésére. További információ, árak és helyszínek: kolping.iop.games

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

A kód neve: BÚÉK

Szünetzáró "Kütyü"-hét

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“Két kislányunkkal mentünk (4 éves, 5 hónapos). Picit izgultam, mit csinálok a picivel 5 napig otthontól távol, de semmi különöset nem tapasztaltam. Felszabadultan és nyugodtan töltöttem 4 napot, nem volt olyan érzésem, hogy kinéznek onnan amiért gyerekkel vagyunk. Nem csak a szálloda, de a személyzet is bababarát, és ez az amitől az egész hely elfoglalt egy helyet a szívemben! Minden szükséges felszerelés van (babakocsi, babakád, fellépő, bili, wc szűkítő, külön bababüfé, babakonyha, ha mi szeretnénk főzni a piciknek). A gyerekmedence tökéletes, sok vizezős játékkal. Ovi a nagyobbaknak, tüneményes óvó nénikkel. Bobó és Mimi látogatásai még a felnőtteket is elvarázsolja.”

Szabó-Valkó Zita

Facebook, 2019. október 05.

  • Az év családbarát szállodája. 2022-ben újra!

    A 25 éves Utazó magazin idén ismét meghirdette hagyományos, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgálatóit díjazó közönségszavazását.

    Tovább
Familotel