Betöltés...
Dupla játszótéravató

Dupla játszótéravató

2023. 04. 06.
Húsvétkor átadtuk az új játszótereket!

A Kolping Hotel parkjában egy játszótér új helyre költözött, a helyére pedig teljesen új került. A legkisebb vendégek hetek óta figyelik, ahogy bácsik egy csapata egy óriási építőjátékot „játszik”. A kis nézősereget a markolók és más izgalmas munkagépek látványa is lekötötte egy darabig, de már mindenki izgatottan várta, hogy mikor lehet az új játékokat kipróbálni.

A tavaszi szünet jeges széllel köszöntött ránk. De ez sem akadályozott meg egy lelkes csapatot abban, hogy küldetését teljesítse. A hajóskapitány (Baldauf Csaba, a szálloda igazgatója) és matrózai (a munkatársak gyerekei) együtt másztak fel arra az óriás hajóra, ami „behajózott” a park közepére.

Ahogy igazi hajóavatáshoz illik, még az üveg ital is csapódott a hajó oldalához. Persze - ahogy a Kolpingban mindenhez - ehhez is kellett a gyerekbarát gondolkodás. Nem az üvegszilánkok repültek szerteszét, hanem egy palack alakú jégtömb volt az avató ital. A darabjai egyszerűen elolvadtak a földet érés után.

A hajóskapitány és Bobó, a szálloda kabalaállata ünnepélyesen átvágták a szalagot, és kezdetét vette a próbaüzem. A gyerekek észre sem vették a zord időjárást. Hatalmas izgalommal másztak le-föl, és próbáltak ki mindent. És volt is mit sorba venni: a hajó önmagában is sok játékot rejt. Az egyik legnépszerűbb eleme egy oda-vissza csúszka lett, amihez kell egy kis erő és ügyesség is. Bizony a 8-10 éveseknek is igazi kihívást jelentett. Felmásztak a kalóztoronyba, végigszáguldottak a csúszkapályán, csúszdáztak, és sorra vették a különleges hintákat is. A legjobb, hogy a legtöbbet közösen kell használni, és ettől még jobb a játék. A Kolpingban szerencsére mindig akad játszótárs!
A próbaüzem után, vasárnaptól már szabad volt a pálya, és ahogy az időjárás engedte, birtokba is vették a húsvétot itt töltő családok.

Aki a nagy kilátotoronyba felmászik, pont átlát a másik játszótérre. Ha itt minden játékkal végeztek a gyerekek, indulhatnak tovább.
Ott sok más játék mellett egy óriás ugráló párna jelenti az újdonságot. Mint a legszuperebb trambulin, csak párna alakban. Itt is igaz, hogy többen mókás igazán. És az sem ciki, ha a szülők is beszállnak. Illetve beugranak.

Jellemző a Kolpingos csapatra, hogy mindig egy következő fejlesztésen törjük a fejünket. Most épp a játszóterek sora bővült. Több terv közül választottuk ki ezt a variációt, ami igazán a nagyobb gyerekeknek kedvez, és jól egészíti ki a 2 éve megújult kisebbeknek készült játszóteret. Most aztán lehet járni játszótérről játszótérre. A gyerekek nem unják meg, az biztos. Még jó, hogy csak pár lépés a szobából, és indulhat a játék!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

1 nagyi/papi ingyen pihen!

Nagy pihenés nagyszülővel

4.8 / 5

www.google.com

“Az étteremről csak jókat tudok mondani. Változatos ételek, az egész kicsiknek tejpép, gyümipüré, bébiétel kitéve. Csúszda vezet az ebédlőbe és van egy óriás járóka is, így akár nyugodt kávé is belefér.”

szabotimi55

TripAdvisor, 2019. október 24.

  • Az év családbarát szállodája. 2022-ben újra!

    A 25 éves Utazó magazin idén ismét meghirdette hagyományos, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgálatóit díjazó közönségszavazását.

    Tovább
Familotel