Betöltés...
Dupla játszótéravató

Dupla játszótéravató

2023. 04. 06.
Húsvétkor átadtuk az új játszótereket!

A Kolping Hotel parkjában egy játszótér új helyre költözött, a helyére pedig teljesen új került. A legkisebb vendégek hetek óta figyelik, ahogy bácsik egy csapata egy óriási építőjátékot „játszik”. A kis nézősereget a markolók és más izgalmas munkagépek látványa is lekötötte egy darabig, de már mindenki izgatottan várta, hogy mikor lehet az új játékokat kipróbálni.

A tavaszi szünet jeges széllel köszöntött ránk. De ez sem akadályozott meg egy lelkes csapatot abban, hogy küldetését teljesítse. A hajóskapitány (Baldauf Csaba, a szálloda igazgatója) és matrózai (a munkatársak gyerekei) együtt másztak fel arra az óriás hajóra, ami „behajózott” a park közepére.

Ahogy igazi hajóavatáshoz illik, még az üveg ital is csapódott a hajó oldalához. Persze - ahogy a Kolpingban mindenhez - ehhez is kellett a gyerekbarát gondolkodás. Nem az üvegszilánkok repültek szerteszét, hanem egy palack alakú jégtömb volt az avató ital. A darabjai egyszerűen elolvadtak a földet érés után.

A hajóskapitány és Bobó, a szálloda kabalaállata ünnepélyesen átvágták a szalagot, és kezdetét vette a próbaüzem. A gyerekek észre sem vették a zord időjárást. Hatalmas izgalommal másztak le-föl, és próbáltak ki mindent. És volt is mit sorba venni: a hajó önmagában is sok játékot rejt. Az egyik legnépszerűbb eleme egy oda-vissza csúszka lett, amihez kell egy kis erő és ügyesség is. Bizony a 8-10 éveseknek is igazi kihívást jelentett. Felmásztak a kalóztoronyba, végigszáguldottak a csúszkapályán, csúszdáztak, és sorra vették a különleges hintákat is. A legjobb, hogy a legtöbbet közösen kell használni, és ettől még jobb a játék. A Kolpingban szerencsére mindig akad játszótárs!
A próbaüzem után, vasárnaptól már szabad volt a pálya, és ahogy az időjárás engedte, birtokba is vették a húsvétot itt töltő családok.

Aki a nagy kilátotoronyba felmászik, pont átlát a másik játszótérre. Ha itt minden játékkal végeztek a gyerekek, indulhatnak tovább.
Ott sok más játék mellett egy óriás ugráló párna jelenti az újdonságot. Mint a legszuperebb trambulin, csak párna alakban. Itt is igaz, hogy többen mókás igazán. És az sem ciki, ha a szülők is beszállnak. Illetve beugranak.

Jellemző a Kolpingos csapatra, hogy mindig egy következő fejlesztésen törjük a fejünket. Most épp a játszóterek sora bővült. Több terv közül választottuk ki ezt a variációt, ami igazán a nagyobb gyerekeknek kedvez, és jól egészíti ki a 2 éve megújult kisebbeknek készült játszóteret. Most aztán lehet járni játszótérről játszótérre. A gyerekek nem unják meg, az biztos. Még jó, hogy csak pár lépés a szobából, és indulhat a játék!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Mini vakáció

Akár 20% kedvezménnyel!

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“Már 5. alkalommal töltöttük itt a pihenésünket, és mindig találtunk valami újdonságot, felfedezni valót. Változatos kreatív foglalkozások, sportolási és játék lehetőségek közül válogathatnak a gyerekek. Mi még biztos újra visszatérünk Bobó mesés világába.”

Zsanett84

TripAdvisor, 2020. június 08.

  • Dupla játszótéravató

    Húsvétkor átadtuk az új játszótereket!
    Tovább
Familotel