Betöltés...
Egy szülő, dupla kedvezmény

Egy szülő, dupla kedvezmény

2019. 07. 05.

Több mint 100 egyszülős család pihenhet kedvezményesen a Kolping Hotelben! 

A szálloda egy kedvező árat állapított meg az Egyszülős Alapítványon keresztül érkező foglalásokra. A Magyar Kolping Családi Üdülési Alapítvány pedig vállalta, hogy 5.000.000 Ft értékben fizeti a beérkező foglalások árának 70%-át. Így a már kedvezményes ár töredékének befizetésével indulhattak útnak azok a családok, ahol egy szülő vállát nyomja a családi utazások anyagi kereteinek előteremtése.

A tavaszi regisztrációs időszakban pillanatok alatt telt be a létszám. A családok fele már élményekkel tele haza is tért a szállodából, hamarosan pedig újabb családok indulhatnak útra. A kedvezményes üdülésre ugyanis augusztus elejétől újra jelentkezhet az Egyszülős Központ honlapján mindenki, aki egyedül neveli gyermekét, és ezt dokumentumokkal igazolni tudja.

A résztvevők gyermekeikkel együtt két éjszakát tölthetnek el félpanziós ellátással a hotelben, amely gyermekbarát étteremmel, több száz négyzetméteres játékbirodalommal és kalandos, fedett családi élményfürdőjével várja a kikapcsolódni vágyó családokat. Az egyszülősöknek külön segítség a rengeteg gyermekprogram, a kreatív kézműves foglalkozások és a gyermekfelügyelet.

Ráadásul a szülők élvezhetik, hogy most végre ők kapnak segítséget: amíg a gyermekekre szakképzett munkatársak vigyáznak Bobóországban, a szülőket is várja a pihenés. A felnőtt wellness részleg és a szépségközpont a csendre vágyóknak ad énidőt. A fitness terem és a sportprogramok az aktív pihenés szerelmeseit kapcsolják ki a hétköznapok pörgéséből.

Az eddigi résztvevők feledhetetlen élményekkel, feltöltődve tértek haza a háromnapos kalandból. Ahogy az egyik anyuka fogalmazott:

„Egy kis fürdőzés, édes semmittevés igazán feltöltött minket, gyorsan eltelt, de ennyi idő is nagyon sokat számít, hogy kizökkenjünk a mindennapok mókuskerekéből. Nagyon sok lehetőséget, programot biztosítanak ebben a szállodában, akár egyszülősöknek is”. 

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Szüreti hétvége

Vidéki hagyományok, természetközeli élmény

5.6 / 6

www.holidaycheck.de

“Összefoglalva: TÖKÉLETES. Csupa nagybetűvel.Első alkalommal jöttünk, de már azt tervezzük, hogy mikor lesz a következő utunk ide. A szállás kifogástalan, az ételek választékosak és finomak, a személyzet kedves, a lehetőségek határtalanok. A gyerekek is nagyon élvezik, és ez a legfontosabb! ”

SZ Attila

Facebook, 2017. január 17.

  • Egy szülő, dupla kedvezmény

    Több mint 100 egyszülős család pihenhet kedvezményesen a Kolping Hotelben! 

    Tovább
  • Az „Év Családbarát szállodája” újra a Kolping Hotel!

    Az Utazó Magazin idén is díjazta a tavalyi év legjobb turisztikai szolgáltatóit, és hagyományteremtő céllal ezúttal először külhoni magyar étterem és szálláshely is kapott elismerést.

    Tovább