Betöltés...

Foglalás

1. Mennyi idővel előre érdemes foglalni?

A nyári időszakban hazainduló vendégeink közül sokan foglalnak a következő nyárra, így ha júliustól augusztus közepéig tartó időszakban szeretnének nálunk nyaralni, érdemes akár 10-12 hónappal előre gondolkodni. Árgaranciánknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy bármikor foglal nyárra, azonos árakat fog kapni, utólagosan kedvezményes ajánlatokat nem fogunk megjelentetni.

A hétvégék és az ünnepek (Pünkösd, Húsvét illetve nemzeti ünnepek) szintén közkedvelt és keresett időszakok, előfordul, hogy hónapokra előre minden szobánk elkel. Érdemes azonban akár az utolsó pillanatban is érdeklődni, hiszen visszamondás vagy betegség miatt akár rövid távon is szabadulhat fel szobánk. Kérésére kollégáink is szívesen figyelik Önnek (kötelezettségmentesen!) a felszabaduló helyeket várólistánk alapján.

2. Mi a foglalás menete?

Weboldalunkon a választott időszakra és szobatípusra néhány lépésben gyors árkalkulációt készíthet. Ha a kiszámolt összeg megfelel Önnek, online felületünkön akár rögtön le is foglalhatja. Ha először mégis árajánlatot kérne, weboldalunkon ezt is megteheti, de természetesen telefonon vagy akár e-mailben is. Amennyiben ajánlatunk elnyeri tetszését, kérjük, hogy megrendelését írásban erősítse meg. Online foglalására ill. megrendelésére visszaigazolást küldünk, ami tartalmazza a választott szolgáltatások költségeit és a fizetési ütemezést is. Ezután már más teendő nincs is. Hamarosan csomagolhat, szeretettel várjuk!

3. Elfogadnak-e Széchenyi Pihenő (SZÉP) Kártyát?

Szállodánk Széchenyi Pihenő (SZÉP) Kártya elfogadóhely. Kérjük, foglaláskor összegszerűen jelezzék, hogy milyen értékben szeretnének SZÉP kártyával fizetni. A foglalófizetés menetét ennek alapján ütemezzük majd, amiről a foglalás visszaigazolásában részletes tájékoztatást küldünk. (Az Idegenforgalmi Adó (IFA) nem fizethető SZÉP Kártyával.) Felhívjuk figyelmüket, hogy az adott évben juttatott összeg a következő évet követő év május 31-ig használható fel.

4. Nem volt hely a nekünk megfelelő időpontra vagy szobatípusra. Mit jelent a várólista?

Munkatársaink az Önök által kért időpontot és szobatípust feljegyzik, és folyamatosan figyelik, hogy van-e olyan változás, aminek köszönhetően az Önök kérését teljesíteni tudjuk. Ha sikerül megoldást találnunk, azonnal értesítjük Önöket, és ekkor kötelezettségmentesen dönthetnek arról, hogy továbbra is érdekli-e Önöket az ajánlatunk.

5. Különböző fizetési módok (SZÉP Kártya, utalvány, készpénz) kombinálhatóak-e?

Igen, természetesen. Kérjük, foglaláskor jelezze kollégánknak.

6. Milyen szolgáltatásokat tartalmaz az ár?

A gyerekek energiája kifogyhatatlan, nem úgy, mint az ember pénztárcája. Ezért árainkat úgy állítottuk össze, hogy a pihenés költsége tervezhető legyen: a szolgáltatások jelentős részének korlátlan használatát és programokon való részvételt is tartalmazza. Kérjen árajánlatot munkatársainktól, és látni fogja, hogy tartalmas csomagot állítottunk össze a család minden tagja számára. Áraink részletes tartalmáért kattintson ide.

7. Hogyan lehet a SZÉP Kártyát használni?

 • Fontos, hogy az első használat előtt aktiválják kártyájukat - ez történhet telefonon és interneten is. A kártya telefonos ügyintézés esetén általában 1 órán belül lesz aktív.
 • A szolgáltatásokat Ön és közeli hozzátartozói (+élettárs) vehetik igénybe.
 • Fizetés esetén tudnia kell, számláján mekkora összeg áll rendelkezésre, melyet saját oldalára belépve ellenőrizhet.
 • A szálláshelyen a szállás-szolgáltatással együttesen fizethető bármely szolgáltatás (pl.: masszázs, félpanziós ellátás) SZÉP Kártyával.
 • SZÉP Kártyájával foglalót is fizethet. A foglaló SZÉP kártyával történő fizetésekor a későbbi lemondás esetén a befizetett összeg készpénzre nem váltható át, ennek értelmében nem áll módunkban visszautalni. A már befizetett összeg természetesen később felhasználható.
 • K&H SZÉP kártyás online fizetés esetén a kiválasztott szolgáltatás megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet K&H SZÉP kártyájával. Csak annyi a dolga, hogy a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, kártyabirtokos jelszavát, továbbá a kártya lejárati dátumát és ellenőrző számát megadja. A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.
 • Idegenforgalmi Adó (IFA) nem fizethető SZÉP Kártyával.
 • Az MBH Szép Kártyához egyedi PIN kód nem tartozik. PIN kód kérése esetén az alábbi kódot kell beütni: 1111.
 • A SZÉP kártyával történő fizetések esetén a visszaélések elkerülésének érdekében fontos, hogy kollégáink ellenőrizni tudják személyazonosságát, és ellenőrzik a bizonylaton, hogy a fizetési tranzakció sikeres volt-e.
 • Az adott évben juttatott összeg a következő évet követő év május 31-ig használható fel.

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

(Mese)filmbe illő nyár

Indulhat a mozi!

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Szabadon engedhetem a gyerekeket és mindig találnak valamilyen elfoglaltságot az oviban, a labdás játszóteremben, az iskolásoknak kialakított termekben még akkor is ha odakinn napokig zuhog az eső. Kézműveskednek, bohóckodnak, kúsznak-másznak, rajzolnak, társasoznak és a 200 másik gyereknek hála mindig van kivel összebarátkozni. Ezen felül a gyerekcentrikus wellness részleg csak hab a tortán. Ha ott vagyunk néhány napot az "unatkozom" kifejezés eltűnik a szótáraikból.”

ErnaN129

TripAdvisor, 2019. november 06.

 • A mindennapok hősei

  A gyerekekhez sok energia kell. Akkor is, ha ketten vagyunk a szülőszerepre, és akkor is, ha mindenki egészséges. 
  Tovább
Familotel