Betöltés...

Gyermekfelügyelet

1. Lesz lehetőségünk egy kicsit kettesben is pihenni?

Igen! Néhány órára lelkiismeret-furdalás nélkül szabadságra mehetnek a szülők is, a gyerekekről közben mi gondoskodunk: gyermekfelügyelet a hotel számos pontján!

  • Bobóország játszóházában az 1-3 éveseknek napi 3 órában, a 3 év felettieknek 8 órában
  • Külön baby-sitter szervezésében is segítünk - igény szerint, díj ellenében.
  • Bébifon is a segítségükre lesz - a speciális készülék hatótávolsága lefedi a 10 hektárunkat (a családi lakosztályok gyerekszobájában beépítve, más szobatípusokba a recepción kölcsönözhető)

2. Hol és hogyan kell jeleznem, hogy gyermekem számára felügyeletet kérek Bobóországban?

Kérjük, az aznap szolgálatban lévő óvónőnél jelezze, hogy gyermekét Bobóországban szeretné hagyni. Ehhez néhány adatot kérünk majd Öntől (név, meddig marad, Ön elérhetősége), melyet a végén alá kell írnia.

Ritka esetekben előfordulhat, hogy olyan sokan szeretnék igénybe venni a szolgáltatást, hogy létszámstopot kell elrendelnünk. Ilyenkor 1-1 gyermek távozását követően azonnal át tudjuk venni a várólistán lévőket is. 

3. Gyermekfelügyelet az ovi nyitva tartásán kívül?

Ha olyan időpontban szeretné gyermekét felügyelőinkre bízni, amikor éppen nincs csoportos gyermekfelügyelet, egyéni baby-sitter szervezésében is szívesen segítünk. A részletekért és elérhetőségekért keresse kollégáinkat a recepción!

4. Biztosítanak-e értelmileg vagy mozgásukban akadályozott gyermekek részére is gyermekfelügyelet?

Óvónőink, animátoraink nem rendelkeznek gyógypedagógiai végzettséggel, így az értelmileg vagy mozgásukban akadályozott gyermekek megőrzését nem tudjuk biztosítani. Amennyiben a gyermek csak enyhe mértékben akadályozott, szívesen teszünk egy próbát, de fenntartjuk annak lehetőségét, hogy akár rövid időn belül elálljunk a szolgáltatás nyújtásától. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy ez nem diszkrimináció, hanem felelősségteljes gondolkodás.

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

(Mese)filmbe illő nyár

Indulhat a mozi!

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Először 4 éve jártunk itt, már akkor is szuper volt. De azóta sokat fejlődött a szálloda. Sokkal több foglalkozás van es motiválják a gyerekeket a helyes étkezésre, közös játékra. Szuper találmány a gyerek+felnőtt masszázs!”

CyklonKata

Tripadvisor, 2022. április 15.

  • A mindennapok hősei

    A gyerekekhez sok energia kell. Akkor is, ha ketten vagyunk a szülőszerepre, és akkor is, ha mindenki egészséges. 
    Tovább
Familotel