Betöltés...
A Hanami megszépít!

A Hanami megszépít!

2016. 04. 03.
A Hanami megszépít! nyereményjátékunk alkalmával arra vállalkoztunk, hogy átváltoztatunk egy olyan hölgyet, aki szeretett volna változtatni a frizuráján, szerette volna tudni, melyik smink vagy ruha áll neki a legjobban.


Meg is volt a sorsolás, kiválasztottuk a szerencsés hölgyet, Zsuzsannát, akit a Hanami Beauty & Spa megszépített. Megmutatjuk Önöknek a nagy átalakulást az elejétől a végéig, hiszen szállodánk fotósa mindent megörökített.

Amikor nyertesünk megérkezett a Hanami Beauty & Spa-ba, már akkor láttuk rajta, hogy bizony nagyon izgatott, és talán egy kicsit félt is az előtte álló óráktól, és a végeredménytől. Miután az előtte fotók elkészültek, nyertesünk mehetett is a fodrászatba, ahol máris kezelésbe vették tincseit. Vágás, festés, melír, szárítás, vasalás.. minden, amit valószínűleg csak a nők érthetnek. A végeredmény már akkor látványos volt! Zsuzsanna ekkor már csak izgatottan ment át kozmetikusunkhoz, aki szemszínéhez, hajszínéhez, bőrtípusához választotta ki a megfelelő sminket. A smink után már csak a stylist következett, aki a hölgy számára legideálisabb ruhákat igyekezett kiválasztani. Gyors öltözés, és kis frizuraigazítás után mi is megnézhettük a végeredményt, és kezdődhetett az utána fotózás a hotel területén.

A végeredményt szerintünk magáért beszél. Ha Önök is szeretnének átváltozni, jöjjenek el szállodánkba, és próbálják ki a kezeléseinket. Nyugodtan bízzák magukat a Hanami Beauty & Spa munkatársaira, a tökéletes végeredményre itt a bizonyíték.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Előfoglalás Nyár 2023

Tündérkertből az Adrenalin Arénába

4.8 / 5

www.google.com

“Kolping egy gyerekparadicsom! Először 14 éve jártunk itt, akkor is és most is mindennel nagyon meg voltunk elégedve! Maximálisan ajánlom! A konyha pedig továbbra is 5*-os! ”

Árvay Hajnalka

Facebook, 2022. július 09.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel